1977 - sezenli şarkılar

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
bu proje tam kalbimden vurdu.

hangisini en çok beğendiğime karar veremedim ama gökçe bahadır'ı ve gülse birsel'İ sevdiğimden mi ne sanırım en çok onlarda eğlendim. DİNLEYİNN

Konu Sezen Aksu olunca, kulaklar istemsiz kendisinin ses kalitesini arıyor. Emir beyin kendisinin de çalıp hazırladığı altyapı çok başarılı olsa da sesler sönük kalmış. O yüzden dinlemelik değil de daha çok eğlenmelik bir albüm olmuş.

p.s.: ben en çok Leyla Turgutlu'nun performansını beğendim.

Konu Sezen Aksu olunca, kulaklar istemsiz kendisinin ses kalitesini arıyor. Emir beyin kendisinin de çalıp hazırladığı altyapı çok başarılı olsa da sesler sönük kalmış. O yüzden dinlemelik değil de daha çok eğlenmelik bir albüm olmuş.

p.s.: ben en çok Leyla Turgutlu'nun performansını beğendim.
işte ben böyle uzun uzadıya yazamadım, o yüzden kestirip attım. diğer şarkıları bile aha şöyle 5'er saniyede geçiverdim:

haa... hem dinlemelik hem eğlenmelik bu formatta (eski şarkılar) bi performans isteniliyorsa altın gün'ü şiddetle tavsiye ederim.

işte ben böyle uzun uzadıya yazamadım, o yüzden kestirip attım. diğer şarkıları bile aha şöyle 5'er saniyede geçiverdim:

haa... hem dinlemelik hem eğlenmelik bu formatta (eski şarkılar) bi performans isteniliyorsa altın gün'ü şiddetle tavsiye ederim.

Mevzu müzik olunca 2728627 paragraf yazabiliyorum. :((((((

Altın Gün’ü elbette biliyorum. Favorim Süpürgesi Yoncadan bir de Yolcu diğer coverlardan bir tık ayrılıyor benim için.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri