1923`ten beri içimizde !

Konu sahibi son olarak 2917 gün önce görüldü
Nefret ediyorum bencil insanlardan
Bencil yönetimlerden
Ve bencil olarak büyümüş o insanlar tarafından uyutulan insanlardan.
Gerçeği görmenin bu kadar zor olduğuna bende şüphe eder olum harbiden zor olan yoksa bu muydu yoksa milletimizin mankurtlaşmış beyinlerimiydi ?
Huzurlu ve değerini hissettiği hayatı yaşamak yerine neden bu boyun eğme isteğini kabulleniyorlar.
Aslında sorun işte tam burada başlıyor aslında sorun kişilerin saflığından değil bunu yapanların kurnazlığından kaynaklanıyor.
Ha çokta başarılılar.
Ben çok kuvvetli CUMHURİYET diye bir ilaç aldım o gün bu gündür gözüme uyku girmiyor
Uyuyanlarada tavsiyem bu ilaç 1923`ten beri içimizde 2002`De aramın anlamı yok..

ÖzgeD.

Kalemine sağlık canım.

Halkımız değerlerine sahip çıkmamaya başladı.Halk,halk,halk Kurtuluş savaşı halkla kazanıldı.Halkımız bencilliğinin farkına varmadıkça fos.Obama gelse onada oy verirler sobaları yansın yeter ki !

Kalemine sağlık canım.

Halkımız değerlerine sahip çıkmamaya başladı.Halk,halk,halk Kurtuluş savaşı halkla kazanıldı.Halkımız bencilliğinin farkına varmadıkça fos.Obama gelse onada oy verirler sobaları yansın yeter ki !

Ben böyle bir halka acımam muratım..:icon_yokcanim:
Her koyun kendi bacağından asılır o sorumluluğu kendileri üstleniyorlar :icon_yillarcaezildi

Okuduğum en güzel makalalerden birisi Emeğine sağlık.

Geri