19. Hafta | Göztepe - Beşiktaş

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarih: 26.01.2020 Pazar
Saat: 16.00
Stad: Gürsel Aksel Stadyumu İzmir
Yayın: BeIn Sports
Hakem: Hüseyin Göçek

Aralarındaki son 5 maç (BJK'ye göre): G G Y G G
Evindeki maçlar (Göztepe'ye göre): 8g, 11b, 15y

Beşiktaş'a denk geliyor stad açılışları son yıllarda. Antalya'yı, Trabzon'u, Ankara'yı fln biz açtık. Güzel de açmıştık. :11126:

Göztepe yeni stadının açılışına ekstra motivasyon ile çıkacaktır. Güzel bir taraftar kitleleri var. Onların da bu maçı sabırsızlıkla beklediğini düşünüyorum. Türkiye Kupası mücadelesinde de 2-2 berabere kalarak veda ettiler. Bunun sebebi akıllarda Beşiktaş maçının olmasıydı. Yenemese bile yenilmeyeceğini düşünüyorum. Beşiktaş galibiyetine ihtimal bile vermeyerek 1-X çifte şansı makul görüyorum.

Bu maç göztepe veya beraberlik gibi duruyor.
Yani Avcı'nın son Maçı.Sergen Yalçın yerine idare edip önümüzdeki sezon Rıza Çalımbay' ı getirirler ise bjk için daha iyi olur diye düşünenlerdenim.

açılışı liderler yapar biliyorlar ;) :11126:

KORKUMUZ YOKKKKKKKKKKK YENİCEZZZ herkes yarın biizm yenileceğimizden çok emin ama...
yarın ki maçı 4 gözle beklediğim halde gidemiyorum maalesefff 10da orda olmak gerektiğinden dolayı yandı bilet yine:D

Göztepe 2-1 Beşiktaş maalesef :(
Beto, kaliteli birkaç kurtarış yapıp maçı Göztepe'de tuttu. Bizde sol bekte Rıdvan oynadı, süre bulup oynamasından bir zarar gelmez. Yeter ki geliştirsin kendini.
Göztepe'nin yeni stadı iyi olmuş, başarı ile coşturmaları lazım orayı.

Takımlar yenilebilir , berabere kalabilir ama asla kabullenmiş olamazlar.
Kötü bile oynuyor olsalar bir direnç ve dirayet göstermek zorundalar. Bugün oynanan oyun mükemmel diyemem ancak bir direnci vardı takımın bir reaksiyon göstermeye çalıştılar. Her zaman futbolda destekledipim sey genç oyuncuların oynamasıdır. Bugün rıdvan bana kalırsa çok iyiydi.Sol bekte gösterdiği performans gayet kabullenilebilir bir performanstı.İleri çıkışları,müdahaleleri yerindeydi.Topsuz koşuları da olması gerektiği gibiydi. Oyunu okumada yeterli bence.

Bu takıma katılmasını istediğim oyunculardan biri de Kartal kayra Yılmaz. Göreceksiniz 10 maç üst üste saha da tutulsun.Ne oğuzhan ne necip kadroya giremeyecekler bir daha. Oyunu yeterli bulmuyorum ancak bir direnç koydukları için umutluyum.

Sanşsızlık göztepenin stad açılışı nedeniyle göstermiş oldukları x2 performans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri