19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Rakamların, renklerin güzelliğine bakar mısınız?:)
Fenerbahçeli olduğu için insan ayrı bir gururlanıyor ve tüm Fenerbahçelilerin günü kutlu olsun!

Fenerbahçe'de bugün arka arkaya imzalar gelebilir! Zaha, Becao, Livakovic ve Dorukhan Toköz...

Bugün 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü...
Yönetimin, her konuda anlaşma sağlanmasına rağmen açıklamadığı transferleri bu özel günde duyuracağı iddia edildi. Hatta Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı da bugün açıklayıp taraftarlarına unutulmayacak bir gün hediye edebilir.

TRANSFER KASIRGASI DİNMİYOR

Ryan Kent ve Edin Dzeko ile başlayan imza şov, Alexander Djiku, Umut Nayir ve Sebastian Szymanski ile devam etti. Son bomba ise Dusan Tadic oldu. Fenerbahçe’nin transfer kasırgası dinecek gibi de görünmüyor.

YÖNETİM 19.07'Yİ ÖZELLİKLE BEKLEDİ

Sarı-Lacivertliler, Udinese’nin stoperi Rodrigo Becao ve Dinamo Zagreb’in kalecisi Dominik Livakovic için de oyuncular ve kulüpleriyle her konuda anlaştı. Buna rağmen günlerdir beklenen Transfer açıklaması bir türlü gelmedi.

Bu konuyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Bugün, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü... Fanatik'te yer alan haberde, yönetimin, bu özel günde taraftara en güzel hediyeyi Becao ve Livakovic’i açıklayarak vereceği öne sürüldü. Tüm çalışmaların buna göre yapıldığı belirtildi.

Kaynak

64b7753c4e3fe11e7402b3f9.jpg

Lacivert rengi çok severim ve yeri bende çok başkadır.
Sarı da güzel renk ve ikisinin uyumu tartışılmaz.

koç ali 5 yıldızlı formalarla sahaya çıkacakmış 10 senedir şampiyon olamayan bi takım var adam çekememizliğinden öldü bitti baktı başka çare yok forma logosuna yıldız yaptırttı

ilahi koç ali : D

ben de diyorum ki ne boğuk gün, içim şişti..... 19.03te de aynısı olmuştu. ama 19.05 öyle mi? mis gibi bahar havası ohh.

Wiltordun Fenerle yatıp kalkması peki ahahah skljks

Sjljskjsjsksjjsjsjsjsjjs
Fenerin peşinden düşmediğine göre sjksjs

Geri