bizi neden dışladınız ki? 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Erkeğin boyunun uzunluğu bazı kadınlar için kriter olsa da karşılarına maddi olarak çok güçlü bir erkek çıktığında bu kriterleri unutuyorlar.bu konu hortlatıldığında lefty’nin kısa boylu futbolculardan örnek vererek kısa erkekleri yüreklendirmesine ve turizm dünyasına yelken açarak, rus kadınlarının kısa boylu erkek tercih ettiğinden bahsetmesine ağlıyorum shahjd. lefty çok iyi bi insansın ya <3
bu arada 180 altı erkeklerin yaşam amaçlarına bir yenisini ekledim, 170’den uzun kadınların hayatına girerek strese sokmak. +bu sene babetlerin yeniden moda olmasının arkasında da kısa erkekler olduğunu düşünüyorum.
her şeye çekim diyen lefty kısa boylu erkeklerin maddi gücüyle sevildiğini iddia edemez… torreira düşmanlığınızı yeneceksiniz ahaha.Erkeğin boyunun uzunluğu bazı kadınlar için kriter olsa da karşılarına maddi olarak çok güçlü bir erkek çıktığında bu kriterleri unutuyorlar.
Futbolcu ve otel sahipleri arasında bu örneklere çok rastlıyoruz.
Biyolojik çekim oluşumu haricindeki olasılıklardan bahsettim ancak erkeğin kısa boylu olması hiçbir kadına çekici gelmeyeceği anlamına da gelmez.her şeye çekim diyen lefty kısa boylu erkeklerin maddi gücüyle sevildiğini iddia edemez… torreira düşmanlığınızı yeneceksiniz ahaha.
Hiç çekici değil ya kskdkckxkdkdkdBiyolojik çekim oluşumu haricindeki olasılıklardan bahsettim ancak erkeğin kısa boylu olması hiçbir kadına çekici gelmeyeceği anlamına da gelmez.
![]()