180 den kısa erkeklerin yaşam amacı

Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
bu konu hortlatıldığında lefty’nin kısa boylu futbolculardan örnek vererek kısa erkekleri yüreklendirmesine ve turizm dünyasına yelken açarak, rus kadınlarının kısa boylu erkek tercih ettiğinden bahsetmesine ağlıyorum shahjd. lefty çok iyi bi insansın ya <3
bu arada 180 altı erkeklerin yaşam amaçlarına bir yenisini ekledim, 170’den uzun kadınların hayatına girerek strese sokmak. +bu sene babetlerin yeniden moda olmasının arkasında da kısa erkekler olduğunu düşünüyorum.

Hayatıma 185 ten aşağı erkek girmedi
İlginç …

bir gün bana denk gelebilirler diye sanırım varlar hahaha

bu konu hortlatıldığında lefty’nin kısa boylu futbolculardan örnek vererek kısa erkekleri yüreklendirmesine ve turizm dünyasına yelken açarak, rus kadınlarının kısa boylu erkek tercih ettiğinden bahsetmesine ağlıyorum shahjd. lefty çok iyi bi insansın ya <3
bu arada 180 altı erkeklerin yaşam amaçlarına bir yenisini ekledim, 170’den uzun kadınların hayatına girerek strese sokmak. +bu sene babetlerin yeniden moda olmasının arkasında da kısa erkekler olduğunu düşünüyorum.
Erkeğin boyunun uzunluğu bazı kadınlar için kriter olsa da karşılarına maddi olarak çok güçlü bir erkek çıktığında bu kriterleri unutuyorlar.:)
Futbolcu ve otel sahipleri arasında bu örneklere çok rastlıyoruz.

Tarihi değiştiren erkeklerin boyu 1,7-1,8 bandında.
Mantık ilkelerinden hareketle, 1,8 üstü erkeklerin yaşam amacı sorgulanmalı galiba :emoji_thinking:
Ruslarin, avrupalilarin sizin tabirinizle kisa-çirkin tercih etmesindeki mentalite de bu; bir kadın kendini ne kadar eğitirse, erkeğe o kadar az damızlıkmış gibi yaklaşır. Erkeği sadece boyuna posuna göre arzulamak daha çok hayvanlarda olan bir şey.
Bi altın madalyayı hak ettim sevgili hemcinslerim tşk.

Erkeğin boyunun uzunluğu bazı kadınlar için kriter olsa da karşılarına maddi olarak çok güçlü bir erkek çıktığında bu kriterleri unutuyorlar.:)
Futbolcu ve otel sahipleri arasında bu örneklere çok rastlıyoruz.
her şeye çekim diyen lefty kısa boylu erkeklerin maddi gücüyle sevildiğini iddia edemez… torreira düşmanlığınızı yeneceksiniz ahaha.

her şeye çekim diyen lefty kısa boylu erkeklerin maddi gücüyle sevildiğini iddia edemez… torreira düşmanlığınızı yeneceksiniz ahaha.
Biyolojik çekim oluşumu haricindeki olasılıklardan bahsettim ancak erkeğin kısa boylu olması hiçbir kadına çekici gelmeyeceği anlamına da gelmez.:)

0

180 ve üstüne hayran olurlar,180 altına da mahkum kalırlar,nice try diddy.

Boy kompleksim yok benim ama benden de kısa olmasın. Çocuğum gibi gezmesin yanımda…

Şuraya "80 kilonun üzerinde kızların yaşam amacı" diye konu açsak linç yer miyiz? Yeriz tabi afiyetle..

Geri