180 den kısa erkeklerin yaşam amacı

Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
yıllarca 175 olarak bildiğim kendimin 171 olduğunu öğrenme şokuyla tekrar tekrar ölçmem ve yıllar içinde boyumu soranlara ilk yıllarda 174 sonra yavaş yavaş 173 (uzun bi süre bu bilgiyi servis ettim) sonunda boyuma alıştım ve her yerde rahatça söyleyebilir duruma geldim çok şükür. evet cidden neden yaşıyoruz ben bulamadım.

Mini mini boylar amacınız neee, bi de bi özgüvenleri var aman ya Rabbiiiiii

IMG_1196.jpeg
Çok kırıcı ya jsjsjs ama Murat erkosu bunu hak ediyo

Nasil bir beddua ettiyseniz bu konu yuzunden…. ayni boyda biriyle ikimiz bir fidanin guller aci dali olmus durumdayim. Hayirlisiii..

şöyle bir mesajlarını arattım, güldüm ama kiss atmayı tercih ettim kfjd çok mutlu olasın inşallah. Bu arada ben de kel ya da seyrek saçlı birine gönül vereceğimi biliyordum jdjd kendisi hem seyrek saçlı hem de azıcık birazcık kel… nasıl olabilir bu???? Ama hazırlıklıydım bana sürpriz olmadı, rabbimin hikmeti kfjd jujucum güzellikle ilerlesin inşallah:*

Son düzenleme:
Hiç te üzmüyor bu konu beni, neden üzsün ki çok şükür yerin dibinden yükselemediğim için görünmüyorumda. Konu benimle hiç alakalı değil ki. Neden olsun ki. 180 den kısa denilmiş. Yere paraleleller dememiş ki.

Ciplak ayak 1.90 im ayakkabiyla 191 192 olurum sanirim

Bizim burada poposu yere yakın olandan korkacaksın derler...

Geri