180 den kısa erkeklerin yaşam amacı

Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Of actigim konular hortlatilinca bir kez daha ne kadar harika olduklarini anliyorum. Konu gibi konu be.

180 den küçük erkeklerin yaşam amacı bir 160 kızları memnun etmek.

düşünsene 1.60 boyundasın erkekleri eleştirion(dalgagecion) falan 1.80 altı oldukları için
kusacam sanırım

Herkeste uzun istemesin bi zahmet.. çoğumuzun boy ortalaması belli sonuçta

:emoji_rabbit2: 1:55 boyundaki kız: 190 boylu geniş omuzlu sefgilim olur inş yaaAAAAAAAAAii

Aradaki boy farkı arttıkça ilişkinin ömrü uzuyor. Garip ama böyle bir istatistik var.

Allah kahretmesin ki ortam böyle maalesef.

images (2).jpeg

Geçen bir filörtüm bardı sanıyorum 1,52 filandı, üstüne basmayayım diye epey efor sarp ettim doğrusu. Yani inanın ki şey yapsak bu kadar efor sarp etmezdim.

uzun boylu olmaktan gayet memnunum,ilki boydan dolayı kiloyu göstermiyorsun diyorlar :D :D ikincisi yolda yürürken önünü rahat görebiliyorsun taa uzakları görmek güzel duygu.önünde sigara yakan birinin dumanı sana gelmiyor :D çok avantjları var.

Allah kahretmesin ki ortam böyle maalesef.

Ekli dosyayı görüntüle 92754

Geçen bir filörtüm bardı sanıyorum 1,52 filandı, üstüne basmayayım diye epey efor sarp ettim doğrusu. Yani inanın ki şey yapsak bu kadar efor sarp etmezdim.

Olm senin için öldü deyip konunu açmışlardı? 1 hafta herkes siyah beyaz fotonu pp yapmıştı

Geri