180 den kısa erkeklerin yaşam amacı

Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Futbolda kısa boylu olmak avantajdır şayet kaleci değilsen ve bunu ben değil, futbol antrenörleri ya da spor bilimleri hocaları söyler. Kısa boylu olunca futbolcu daha kolay top çevirebiliyor ya da dar alanda daha çevik, hızlı hareket edebiliyordur. Yetenek ise ayrı konu ve küçük yaşta eğitime alınıp şayet yeteneği yoksa eleniyorlar.

Burada asıl vurgu yapmak istediğim ise bazı meslek gruplarının para getirisi fazla olunca erkeğin boyuna da tipine de bakan kadın pek olmuyor. Örneğin; üç tane oteli olan bir otel sahibinin boyunu kim dert eder? Hiç kimse:)
bu dediklerin komandolar için geçerli, 170-175 arası boy en ideal komando boyu. geçen yaz olimpos'ta 2 metreye yakın jandarma komando kademeli uzman çavuş gördüm ve dedim ki seni arazide yerler aslan parçası.

futbolda bence de uzun boylu olmak avantaj.

Bi de adama kirilmasin diye sey dedim ahaha. Bak gene nasil mallik yaptigim aklima geldi. Sey dedim, sizde sorun yok ben uzunum jejsj.
Adamın en büyük şanssızlığı seninle dansta eslesmek olmuş zaten. Boy problemini sorun yapacağını düşünmüyorum

o sırada 1.60'lık erkeğin aklından geçenler: önce kursa yazıldık, şimdi kızlara yazılma zamanı. ama bu uzunmuş, bana maksimum 1.65 lazım. çok ekmek çıkacak buradan çok. oha şunlar sevişiyo mu lan? ha yok bachataymış

Hayret o malum espri yapılmamış…

Bazı kadınlar için erkeğin boyu önemli değildir. Turizm sektöründe yıllardır uzun boylu Rus kadınlarının, boyu oldukça kısa erkeklerle evliliğine şahit oldum.

Milli voleybolcu Zehra Güneş ve sevgilisi Eren Dişli de bu konuya iyi bir örnek.

İnsanların çoğu kendi standartlarının başkaları için de geçerli olduğu yanılgısına düşüyorlar.

zehra-gunes-6-08022022ba0791304847125606203693eb5839.jpeg

zehra-gunes_9102.jpg

Ya uzarsa diye ümit ediyorlardir

iki elinizle çekin uzar o.

Bazı kadınlar için erkeğin boyu önemli değildir. Turizm sektöründe yıllardır uzun boylu Rus kadınlarının, boyu oldukça kısa erkeklerle evliliğine şahit oldum.

Milli voleybolcu Zehra Güneş ve sevgilisi Eren Dişli de bu konuya iyi bir örnek.

İnsanların çoğu kendi standartlarının başkaları için de geçerli olduğu yanılgısına düşüyorlar.

zehra-gunes-6-08022022ba0791304847125606203693eb5839.jpeg

zehra-gunes_9102.jpg
Enişte Fenerli belki Fenere kandırır sklsk

Geri