Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Biraz önce aynada kendime göz kırpıp öpücük yolladım, buradan da bir 3-4cm gelmiştir, ne diyim…Ben açığı tatlı dilimle kapatıyorum, 15cm de tatlı dilim desek 1.93 yapıyor….
yakası açık beyaz tişörtünle mi?Biraz önce aynada kendime göz kırpıp öpücük yolladım, buradan da bir 3-4cm gelmiştir, ne diyim…
Ya tamam 1.85 olsun… allah allah…yakası açık beyaz tişörtünle mi?
Futbolda kısa boylu olmak her zaman dezavantajdır. Bu isimler doğuştan üstün yetenekleri olan isimler. Eğer kısa boylu birinin üstün yetenekleri yoksa asla prof. futbolcu olamaz. Çünkü futbol agresif bir oyundur ve dolayısıyla sert mücadelelere sahne olmaktadır. Kısa boylu, çelimsiz ve saydığın isimler gibi yetenekleri olmayan birini çiğ çiğ yerler sahadaFutbolcu olabilirler çünkü futbolda kısa boylu olmak her zaman avantajdır ayrıca hiçbir kadın da futbolcu eşi ya da sevgilisinin boyunun kısa olmasını dert etmez.
Dünya'nın en iyi futbolcuları arasında sayılan isimler;
Pele ( 1.73 )
Maradona ( 1.65 )
Zico ( 1.72 )
Futbolda kısa boylu olmak avantajdır şayet kaleci değilsen ve bunu ben değil, futbol antrenörleri ya da spor bilimleri hocaları söyler. Kısa boylu olunca futbolcu daha kolay top çevirebiliyor ya da dar alanda daha çevik, hızlı hareket edebiliyordur. Yetenek ise ayrı konu ve küçük yaşta eğitime alınıp şayet yeteneği yoksa eleniyorlar.Futbolda kısa boylu olmak her zaman dezavantajdır. Bu isimler doğuştan üstün yetenekleri olan isimler. Eğer kısa boylu birinin üstün yetenekleri yoksa asla prof. futbolcu olamaz. Çünkü futbol agresif bir oyundur ve dolayısıyla sert mücadelelere sahne olmaktadır. Kısa boylu, çelimsiz ve saydığın isimler gibi yetenekleri olmayan birini çiğ çiğ yerler sahada![]()