- Web sitesi
- www.instagram.com
çok uzunlara laf etsem olmayacak,kısalara laf etsem olmayacak susuyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
atamın döneminde bu kıstas 170 cm idi çünkü araştırmalara göre 100 yılda erkeklerin boyu ortalama 13-14 cm uzamış x. sen maşallah ortalamayı yukarı çekenlerdenmişsin. boyuyla kilosunu toplasa 192 çıkmayacak insanlara haksızlık söz konusu. adminle konuşurken sürekli bi haksızlıktan bahsetme hastalığı...Ekli dosyayı görüntüle 59613
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.
Bu arada boyum 1.92 cm.
Yani insanin kendiyle olan barisikligiyla alakali bence durum yoksa Fransa’ya cumhurbaskinida olsan Sarkozy gibi topukluyla geziyorsun.atamın döneminde bu kıstas 170 cm idi çünkü araştırmalara göre 100 yılda erkeklerin boyu ortalama 13-14 cm uzamış x. sen maşallah ortalamayı yukarı çekenlerdenmişsin. boyuyla kilosunu toplasa 192 çıkmayacak insanlara haksızlık söz konusu. adminle konuşurken sürekli bi haksızlıktan bahsetme hastalığı...

abi topuk işe yaramış olacak ki bu küçük eniştenin hanımı gelmiş geçmiş en güzel first lady'lerden biriydi. buradan da kadınların para ve güce olan düşkünlüğü konusuna geçebiliriz. sarkozy carla bruni'nin gece 2'de benzincide karşılaştığı kasiyer olsaydı iyi geceler hanımefendi deyişine bile cevap alamazdı...Yani insanin kendiyle olan barisikligiyla alakali bence durum yoksa Fransa’ya cumhurbaskinida olsan Sarkozy gibi topukluyla geziyorsun. Ekli dosyayı görüntüle 59614
Kisa boylu erkekler boyunun acikligini genelde bir hazircevaplik ve kurnazlikla kapatiyorlar,
Birde bizim ulkede boy ortalamasi kisa Allah muhafaza Hollanda’da filan 1.70 erkek olmak daha zordur. Bizim turk kizlarinin boy ortalamasi isi kurtariyor gibi.
3 santim için ne yapalım ;dyani ben de bilmiyorum nedir?
kıyamam…..Amacı yoksa da şuan sayeniz de kompleksli oldu..D
www.instagram.com