18 yaşından küçüklerin şiddete maruz kalmaksızın cinsel ilişki yaşaması normal midir?

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Son zamanlarda 39 yaşında bir öğretmenin 13 yaşındaki kız öğrencisiyle arabada cinsel ilişki yaşarken yakalandıkları hakkında haberler dolaşmakta.Öğretmen ''Kız suçlu,beni baştan çıkardı'' diyerek kendini savunuyor.

Peki sizin görüşleriniz ne ? 18 yaşından küçük bireylerin cinsel ilişki yaşaması normal midir ? ailelerin yanlış yetiştirmesi midir ? yoksa ilişkiye girdiği kişi 18 yaşından büyükse bu erişkin bireyin işlediği bir suç mudur ?

Görüşlerinizi alalım.

peki O Öğretmen Nasıl Bir Süt Emmişki Daha 13 Yaşında Çocuk Denecek Yaşta Küçük Olan Biriyle Beraber oluyor. . Ailenin Önemi,İlgisi,Sevgisi Hepsi Bu Tür olayların Ana Maddesinde Yatıyor Zaten.. İlgisiz sevgisiz Büyüyen Birey,Kendince Yaşca Büyük Kişilerle Aşk Yaşayarak Yada Beraber olarak İçindeki Sevgi Açlığını Gidermeye Çalışıyor. Benim Kızdığım 13 yaşındaki Değil,Düşünecek Yaşta olan Kişiliksizlerin Sergilemiş OLduğu Adiliğe.

kendi rizasi ise istedigi yasta cinsel iliski yasayabilir.
zaten ergenlige girdiginde radarlari acik olacaktir. 15-18 normal bi yas.

Zina haramdır .. Yaş gözetmeksizin ..

18 inden sonrası onu ilgilendirir ama 18 yaş altı için kesinlikle normal değil hele birde 16 yaşında ki bir kızın 24 yaşındakiyle falan yaşaması hiç normal değil o zaman o 24 yaşındaki genç adam olacak ve ona yol göstericek.'Gerçi bence evlenmeden yaşanması da normal değil' ama soru bu şekilde sorulduğu için böyle cevaplandırayım.

Herseyin bir yasi adabi var bence
18 yasindaki bir cocugun ondan once gelecegini planlama gibi dertleri olmali, artik ben anlamiyorum bu zamani hakkaten ya
Bence normal degil olmamalida.

şiddete maruz kalmadan kendi isteğiyle 18 78 yaş fark etmez evli bekar dul fark etmez, tek fark edeceği nokta inancıdır. İnanıyorsa ve yapıyorsa doğru bulmuyorum, inanmıyor ve yapıyorsa beni ilgilendirmez.

Çok kızıyorum böyle haberlere terbiyesiz insan o senin kizin yaşında
Kendi evladina bu şekilde yaklaşmasını istermiydi aceba ?
:/

Bu tip haberler çıktığı anda o kanalı değiştiriyorum ne kadar ayıp ne kadar günah hiç düşünmüyorlar mı acaba onların afedersiniz anaları bacıları yok mu insan biraz ahlaklı olmalı ama bunlarda ahlakın a sı bile yok belli ne desem bilmiyorum ki aaahh elime bir geçirsem yapacağım çok şey varda elime geçmediğine dua etsin.

ördeğin bakışından, damacanın duruşundan tahrik oldum hakim bey

Omuzbaşısılarıma 1 karı eli değdiğinde daha onesix bile değildim. Ama çok tatlıydım hep karılar peşimdeydi doğu Rus'u. Ay ne var.​

13 biraz saçma da, ben de o yaşlardayken 16 yaşındaki bazı kızların 30 yaşındaki kadınlardan daha açık, ve onları ceplerinden çıkaracağına şahit oldum. Çocuk vardır 15 yaşında 30luk gibidir, 30 luk vardır 15 yaşında bir çocuk gibidir.
Yetişme, hayat tarzı gibi faktörler önemli.
13 yaşında savaşa giden dedelerimiz varken, şimdikileri bakkala zor gönderiyoruz, alış veriş yapmaya utananlar var.

Yorumlar ilginç.

Suctur, mantikli hicbir tarafi yoktur.
Aslinda on sekiz hukuki bir sembol, hakiki gelisim yirmilere kadar uzaniyor.

Geri