18 yaşından küçük kızla sevişmek

Konu sahibi son olarak 3390 gün önce görüldü
25 yas altındakıler ılgımı cekmediğinden dolayı hıcbır zaman alakam olmadı . şükürler olsun kı subyancı değilim

Günümüz coğrafyasında sıkça şahit oluyorum/z aslında. Sonuç; intihar eden kızlar, tuvalette doğurulup çöpe atılan bebekler. Evlatlarımız ile zamanında ve doğru iletişim kurmayışımızdan, herseyin yeri ve zamanı olduğunu anlatmayışımızdan, onlardan ahlaktan çok karnede yüksek not bekleyişimizden, televizyonlarda cinsellik içeren yayınlar çıktığında hemen kumandaya koşuşumuzdan ve bu konulara tü kaka deyişimizden olsa gerek, cinselliğe karşı merakları erken yaşta başlıyor ve zamansız eğilimler kötü sonuçlara sebebiyet verebiliyor.

Beyninizin büyük bir bölümü önünüzdekinin mutluluğu olunca, aklınızdan çıkmaması kadar doğal bisey yok bu dürtünün.

aralarında 1-2 yaş fark varsa olabilir ancak bence o yaşlarını eğlenerek geçirsinler

sonradan çok büyük pişmanlıklar yaşayabilirler

gidin ders çalışın be, sevişmek ney laaann :D

Aklima bi gencin dedikleri geldi simdi. Adam hakli, guldurmustu. Demisti ki, millet 11-13 yaslarinda basliyor bu islere. Neyine basliyorsunuz o gelismemis vucutlarinizla? Neyinden zevk aliyorsunuz? O video'yu bulursam buraya ekleyecegim ;d

Evlat edinmek yasaklanmış , suç evlenen din adamlarınınmı yani

boyle seyleri dillendirmek dogru degil yegenim. bu pis islerden cok ailenin cani yanmistir, cok yuva yikilmistir. bosverin kapatin.

Erkek 16, kız 17 yaşında.
Bu erkekler çok pislik !
Bu zekayla yaşayanlar.
Bitin, her bku yiyipte sürekli erkeklere laf sokan dansözler.

Olum biz gelmisiz kac yasina hic yapmadik sizde yapmayin.

17 yaşındaki bir kızla
19 yaşındaki bir delikanlı mı?

15 yaşında bir kızla
45 yaşındaki bir erkek mi?

?????????
Birinci şık
olabilir sıkıntı olmaz.

İkinci şık
Ahlaksızlık

Yanlıştır.

Kadın olmamama rağmen benimle beraber bütün erkekler tahmin edebilirler ki, ilk deneyim kadınlar için her zaman özeldir ve özel olmalıdır da. Yaş olarak 18 değil de, fikir , kafa yapısı olarak düşünülmeli bence bu konu. Keşke öyle olmasaydı, kafasızlık, çocukluk işte gibi yorumlar duydum bunu erken deneyimlemiş kız arkadaşlarımdan. Bu sebeple, önemli olan kadının istemesidir, istediğini sanması değil.

Dipnot : Maalesef ki konuyu görür görmez ülkemizdeki çoğu " dinci " kimseler ve çocuk gelinler geldi içim parçalanarak aklıma.

Dipdipnot : Forumda daha önce defalarca bu konu tarafımca tartışıldı artık yoruldum, dinci ve dindar kelimelerinin farkında olarak yorumlayın lütfen bu postu.

Doğru bulmadığım bir şey. Zaten bu tarz basit ve ucuz bir kız ile çıkılmaz. Aşktan uzak zevklere esir olmuş insanların eylemidir.

18 yaşı bir kenara atalım, kendi kararını verecek olgunluğa erişmediğini düşündüğünüz insanla, yaşı kaç olursa olsun, sevişmek sapıklıktır benim gözümde.

Geri