18 yaşında bir kız ile 18 yaşında bir erkeğin aynı olmaması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Erkekler geç olgunlaştığı için kızlar daima kendinden büyük biriyle sevgili olmayı tercih eder..

liseyi bitirdim sevgilim dedi ki hadi is bul calis
lan dur daha diploma almadik

erkeklerin davranışsal ya da düşünsel olarak geç olgunlaştığı konusuna bazen katılıyorum bazen katılmıyorum. ama neticede bir yerde, yaşamlarının bir döneminde olgunlaşabiliyorlar kdjd şimdiki nesilde ise kız-erkek fark etmeksizin gözlemlediğim bir şey var: fiziken daha çabuk gelişiyorlar, çok tüketici bir nesil olduklarını gözlemliyorum, duygular da buna dahil. ama gel gör ki hayata dair sorumluluk edinme becerileri daha zayıf sanki, bunu geç olgunlaşmayla açıklayamıyorum bile. bu neyle ilgili bilmiyorum.

Yanlış @Yabani, erkeler ve kızlar doğduğu günden itibaren farklılar. Kızların olgun yada daha yaşlı erkek tercih etmeleri, parası olması nedeniyle. 18 yaşındaki delikanlının önünde daha askerlik var. Babadan harçlık alıyor veya çırak maaşı ile geçiniyor. Pahalı hediyeler alabilme olasılığı sıfır. Tamamen mantık meselesi yani.

Kızlar fiziki olarakta çabuk olgunlaşıyor.
At gibiler.
Erkekler yanlarında vitaminsiz kalıyor

Kadın olsun erkek olsun sonuçta yaşın olgunlaşma ile ilgisi bulunmuyor.

Kendini geliştirmiş, meslek sahibi ve ne istediğini bilen bir erkek seçmek her zaman için daha avantajlıdır çünkü kararsız / güçsüz görünen erkekler karşı tarafa güven vermezler.

Yaşam şartları, eğitim, tecrübe v.s kişinin olgunlaşmasında çok daha etkilidir.

bazı 18lik kızlar 28 gibi duruyor ağır makyajla 35 olur : P
erkeklerde ise benden küçük oğlan bildiğin amcam gibi duruyor
yüz hatları fizik vs ele veriyor herseyi

Kizlar olgunlasirken: 18 yasinda evi supurerek olgunlastim. Sidika izliyordum evde, sogan soymaktan biktim. Evlensemde kurtulsam.

Erkekler olgunlasirken:Yaz tatillerinde kaportacida calisirdik, ya kir pas icinde bide ustanin yildirma politikasi ile okumayi daha bir sevecegim umidine kapildigindan bu cezayi reva goren peder vardi..
Bisiklet almak yerine kendi harcligimi cikarip aliyim diye soylemedini birakmazdi. Pazara su satmaya giderdik mesela kajsjjd bu yuzden kizlar bizden erken olgunlasti.

20 yaşındaki bir kız ile de 20 yaşındaki bir erkek aynı değil. Haklısın.

Aynı olmaması normal değil mi ?

Kadınlar erkeklere göre daha çabuk ergenleşir da çabuk olgunlaşır ve dolayısıyla daha çabuk yıpranır malesef hepsi dezavantaj işte

Kusku götürmez bir tez sunmus konu acan.

Geri