-18 ve Akraba evliliği

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Muhazakar ailelerde yüzde olarak daha fazla görülen evlilik çeşitleri. uruguaylı bilim adamları tarafından yapılan araştırmada izmir'de böyle bir olaya rastlanılmamıştır.

Bazı insanların ürünü olduğunu düşündüğüm evlilik türü.

Onay vermediğim evlilik türü genelde muhafazakar olduğunu belirten ailelerde görüldüğünü bende okudum.

dogu sehirlerinde daha cok gorulur.amcaogluyla evli tanidiklarim var

dayımda gördüğüm evlilik türü az değil 10 yıl konuşmuştular :/

Cahillerin yaptigi sey

Konu içerisindeki ilk kelime yazımında hata mevcund. Nöbetçiler! düzenleyin!​

Amisler
Yahudiler
Rothschild ailesi

Tezinizi mikim.

Evet canim.
Beni bi sen anladin ve dogru anladin.

Izmirde görülmemiş olmasıda ayrıca not düşülmeseydi normal yorum yapardım.
-18 de bekaretini kaybeden erkek/kız oranı izmirde daha yüksektir kalıbımı basarım. Neyse 85 milyonluk ülkede elin kızını bulun evlenin akrabalarda da whatsapp var artik.

Pöf.
İyi işte kan depresyonuna girer,mutant genlerin gazabına uğrayıp yeryüzünden silinirler.
Şişlikleriniz iner.

Akraba evliliginin bilimsel acidan sorun cikarttigini soyleyip, karsi cikmak neden bu kadar zor? Muhafazakarliga dil uzatildigindan mi tartisma cikiyor anlamadim.
Yanlis deyip, konuyu kapatin olsun bitsin.

Niyet okuyucuyum ve hoşuma gitmeyen kokular aldım.
Kötü bir şey tabii akraba evliliği,uzak durun.

Forum da teyze kızı ile evli olduğunu söyleyen vardı. Sanırım artık takılmıyor buralara.Ekonomik amaçlar ile alakalı yapılan evliliklerdir genel de , düşünsene soy ağacın içe doğru büyüyor sonra tabi ki bkz:Freaks(1932) filmi ne dönüyor herşey.Mallar aile dışına cıkmasin, o'nun yerine bizim kanımızdan özürlü çocuklarımıza kalsin zihniyeti.
ne yapacak o cocuk o parayi?
kol bacak mi ektirecek, yapışık kromozomlarını mi ayırttıracak 30 yaşından sonra?

hayvanat bahçelerinde bile üreyen canlilarin bu sebeple genlerinin bozulmaması icin, baska baska hayvanat bahcelerinden damızlık es getirilir. insanlarin hala bu durumda olmalari dusundurucu...
Hele ki ensest insanlar mevzusuna hiç girmiyorum , çünkü öylesine ter dökenleri saldıran pitbull lara ısırtmak gerekli bence.

Muhammedin hanımlarından Zeyneb binti Cahş, halasının kızıydı. Ayrıca kendi kızı Hz. Fatıma'yı amcası oğlu Hz. Ali'ye nikahlamıştı. Eh bu da bazı şeylerin önünü açmış günümüze kadar. Ayı da yarınca tabi ki , gel gitlerden onlar da etkilenmiş olucak.

Raki beyazi ojesini sürsün.
Gerisi önemsiz.

Erkek erkege, kadin kadina, uçlu, biseksuel falan olunca ask bu cinsiyete bakmaz, tercih meselesi vs diyip minnoslastiracak arkadaslar konu teyze kizina asik olmak olunca nasil da gaddar. Kınıyorum, ayip

aynen dimi.
mesela biri teyze kızıyla evlenince çağ dışı
ama sen gtnü süktürüp sonra taksimde onur yürüyüşü yapınca özgürlük.

Yoo akrabalı birleştirme, yüksek verimli ırklar elde etmek için hayvan ıslahında sık başvurulan bir yöntemdir.
Kan depresyonu yaşanmaması için,seleksiyon limitine ulaşana dek belli periyotlarda taze kan (akraba olmayan ırk) katılır sadece.
İnsanlarda desteklenebilecek bir yanı yok tabii de bunu nötr, bilimsel bir dille ifade etmek yerine ısrarla belli kalıplara,mantalitelere sokmak itici bir hal alıyor.Yeryüzünde akraba evliliği yapanların seceresini döksen küçük bir dilim inançlarından ötürü tercih etmiş olacaktır belki de. Gerçi kafam basmadı benim; mal-miras yabancıya gitmesin diye evlenenleri anlarım da din vb. ile bağlantısını kuramadım.(Musevilik hariç) Yine yüz kişiye yapılan anket çalışması sonucu muhteşem bilimsel bir veri elde edilmiş galiba.

Canım Sosyoloji.

Geri