18 gündür kayıptı: Rojin Kabaiş'in cansız bedenine ulaşıldı

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş’in cesedi Van Gölü sahilinde bulundu. Van YYÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi olan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş , üniversiteye kayıt yaptırdıktan sonra Diyarbakır'dan Van'a gelip 25 Eylül günü yurda yerleşmişti.

27 Eylül günü ise kaldığı yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline inmek üzere ayrılırken güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde üstünde eşofmanları olan ve turnikeden geçtiği sırada telefonla ilgilendiği görülen Rojin'den 18 günde acı haber geldi. Kabaiş'in cesedi Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu.

Aramaların 13'üncü gününde Van Gölü kıyısında başörtüsü de bulunan Kabaiş için İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, AFAD, itfaiye, Kızılay ve gönüllü arama kurtarma ekiplerince yürütülen çalışmalar devam ederken, Tuşba ilçesine bağlı Mollakasım Mahallesi sahilinde ceset olduğu ihbarı üzerine bölgeye ekipler sevk edildi.

Yapılan incelemede cesedin 21 yaşındaki Rojin Kabaiş’e ait olduğu tespit edildi.

Kaynak

1728998253262-ekran-goruntusu-2024-10-15-161718.jpg

Oo yaklaşık 30 /40 km uzaklıkta bulunmuş çok üzücü çok :(

Allah ailesine sabır versin…

Resmi açıklama ile ölüm sebebi ne çıkacak acaba? Çok üzücü gerçekten.
Bana kalırsa cinayet bunu düşündüren de bu mevsimde heleki akşam saatlerinde göl çok soğuk yüzülmez
hani yüzmek için göle girmiş olamaz ve sığ bir bölge boğulması için en az yüz metre açılmış olması gerekiyor:( inşallah bunun da üstü örtülmez

Abi artik ders alinip korkup malesef yanliz disari cikmayin ya. It oglu itler bekliyor iste nerde korumasiz bir cocuk kadin òlduruyor iste ya

:(

Önce Pendik teki bebek şimdi Rojin bugün daha ne kadar kötü haber kaldırabilirim bilmiyorum.
Gerçekten içim acıyor artık Allah ailelerine sabır versin

Basında yazan haberlere göre ilk incelemede herhangi bir darp izine rastlanmamış, otopsi sonucu çıkmadan net bir şey söylenemiyor.

Gençlere ne oluyor böyle yaaa. Pek çok intihar haberi düşüyor önüme artık…

Oo yaklaşık 30 /40 km uzaklıkta bulunmuş çok üzücü çok :(
Haber kanallarından birinde bunu tartışıyorlardı, bulunduğu yere sürüklenmesini sağlayacak yönde akıntı yokmuş. Bilemiyorum ne kadar doğru, rapordan sonra netleşecektir.

Haber kanallarından birinde bunu tartışıyorlardı, bulunduğu yere sürüklenmesini sağlayacak yönde akıntı yokmuş. Bilemiyorum ne kadar doğru, rapordan sonra netleşecektir.
Yani bilemiyorum lefty hanımcığım bu yıl çok fazla boğulma vakası yaşandı
çarpanak adası ve molla kasım civarlarında
ama evet kaybolduğu noktadan oraya sürüklenmiş olması kafa karıştırıcı ayrıca o köy tatil köyü öyle yerleşim alanı falan değil o evler yazlık ve bu mevsimde tenha olur oralar bu da akıllara Rojin ‘i birileri oraya mı götürdü sonra da göle mi attı sorusunu getiriyor umarım bir an önce olay netliğe kavuşur umarım düşündüğüm gibi değildir bir kadın cinayeti istismarı daha duymak istemiyorum:(

Malesef ki otopsi raporu da çok sağlıklı olmayacak şayet 19 gün suda kaldı ise bir çok iz silinecek.

Yazık. Ailesine sabır versin Allah.
Aynen öyle Narin olayında da bu sebepten sağlıklı bir rapor elde edilememişti :(

ama suda ne kadar süre kalmış belirlendi mi bilemiyorum belki de bir iki gün içinde kıyıya vurdu mesafe çok uzak değil çünkü orası şu an tenha bir bölge olduğu için geç bulunmuşta olabilir

2 gün olmuş gurbete geleli. Kapı nerde tuvalet nerde duş var mı bakacagina akşam karanlığında göle gidilir mi. Ben gitmem.

2 gün olmuş gurbete geleli. Kapı nerde tuvalet nerde duş var mı bakacagina akşam karanlığında göle gidilir mi. Ben gitmem.
Hocam Diyarbakırdan kalkmış su olan memlekete gitmiş. Ertesi gün suya girer insan.

İzmirde okula kayıt yaptığımın ertesi günü ılıcaya gitmiştim :d

Hocam Diyarbakırdan kalkmış su olan memlekete gitmiş. Ertesi gün suya girer insan.

İzmirde okula kayıt yaptığımın ertesi günü ılıcaya gitmiştim :d
Ne mevsim yüzme mevsimi ne de orda yüzebileceği bir plaj var
Merak ettiğinden gitmiş olabilir tabiki akşamları okadar soğuk ki ayaklarını bile suya sokamaz insan İnan
İntihar şüpheleri güçlendi çünkü Google aramalarında ölen kişinin parası nasıl çekilir diye arama yapılmış :(

Geri