'179 Yaşındayım, Galiba Azrail Beni Unuttu'

• Kullanıcı Plesk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Mahashta Murasi: Galiba Azrail beni unuttu. O kadar uzun yaşadım ki torunumun torununun ölümünü gördüm. 150 yaşını geçen kimse yok. Sanırım ben ölümsüzüm

page_179-yasindayim-galiba-azrail-beni-unuttu_462868366.jpg

Hindistan'ın Varanasi kentinde yaşayan Mahashta Murasi , tam 179 yaşında. Üstelik yaşını kanıtlayacak her türlü belgeye de sahip.

6 Haziran 1835 doğumlu Hintli 1957'ye kadar ayakkabıcılık yapmış. 122 yaşında emekli olmuş. Murasi "Galiba Azrail beni unuttu. O kadar uzun yaşadım ki torunumun torununun ölümünü gördüm. 150 yaşını geçen kimse yok. Sanırım ben ölümsüzüm" diyor.

Sağlık sorunlarıyla ilgili geçmişte bir kaydı bulunmayan Murasi'nin son doktoru 1971'de vefat etmiş. Hintli adam insanlık tarihinin en yaşlı kişisi olarak Guienness Rekorlar Kitabı'na girdi.

Kaynak: T24

Gerçek olamayacak kadar ilginç bence azrail değil onu tüm evren unutmuş gibi..

öldürmeyen allah öldürmüyor işte

Hay maşallah 179 koca sene ne demek ya.

79 yaşasak sükür adam 179'u vurmuş

Bi an gercekten düsündüm azrail unuttu mu diye

ölümsüz olurmusun büyük büyük büyük dede, eskiden insanlar 500 yıl yaşıyolarmış dur hele daha yolun yarısında bile değilsin :)

tırnakları ne kadar uzun bu arada, kesilmiyor mu acaba kalınlaştıgı için falan

Dede ne yiyon ne içiyon tırnaklara bakılırsa sen e vitaminine fazla yükleniyon:D:D

Bu Hintlilerde bişey var hadi hayırlısı:D

Ne yapacaksın ya o kadar sene sevdiklerinin ölümünü görmekten başka :/

Allah'ın Azrail'e yolladığı ölüm fermanın iletilmemiş dedecim, şimdi yeni bilgi geldi.

bu dede benıde oldurur

Geri