170 den uzun kadınların türk erkeklerinde ne bulduğu sorunu

Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
düşünsene boyun 1.75 işe falan gidion .s
odamdan dışarı çıkmam yeminle

ay konular karıştı ben konuyu 1.70 boyundaki erkekler diye algıladım

İtalyan erkek sevicilerini üzmek istemem ama kendilerinin kökeni Türk olabilir.

Biz de olmayan yabancı erkeklerde olan şey ne bizi seçecekler tabiki

Turk kadinlarinin boy ortalamasi 1,65-66 arasi galiba.Daha da kisa olabilir.Ve bu ortalamayi dusurenlerin cogunun hemsire kadinlar oldugunu dusunuyorum. : )

Elimizde bu var napalım İtalyan şubesi vardı da biz mi kabul etmedik

bütün boy konularına imza atan @juju ve hepsine besbeter yorumlar yapan bir melo... neler yaşadık yaa gülbenim... 170'den uzun olmak bu memlekette çok zor arkadaşlar. beğendiğiniz bot 10 cm topuklu olsa hayata küsebilecek insanlar var. mecbur favorilerden çıkarıyoruz...

bütün boy konularına imza atan @juju ve hepsine besbeter yorumlar yapan bir melo... neler yaşadık yaa gülbenim... 170'den uzun olmak bu memlekette çok zor arkadaşlar. beğendiğiniz bot 10 cm topuklu olsa hayata küsebilecek insanlar var. mecbur favorilerden çıkarıyoruz...
siz çıkarın ben ekliyorum muhteşem bir şey :p

Yine Klaus yine boy konusu.

Başlığa dönecek olursak; 170'den uzun kadın neden Türk erkeklerine bakmasın ki? Boy uzunluğu etnisite ayrımına gidilmesini mi gerektiriyor?

1.78 üstü olsa belki de 1.70-75 arası öyle abartılacak bir numarası yok. Hoş boy pozitif ayrımcılık sağlayabilecek bir şey de değil. Aşşırı saçma bir önerme. Bence akademik ya da zeka yönüyle ya da kariyer yönüyle övünülebilir.

Geri