17.06.2014 Survivor kim elendi?

Konu sahibi son olarak 898 gün önce görüldü
2014 survivor - survivor dan kim elendi? - survivor saat kaçta? - survivor ünlüler? - acun kim elendi - survivor bu hafta kim elendi? - survivor sms sıralaması, survivor final, survivor finale kim kaldı?

Survivor'da Gönüllüler takımından Yiğit Elendi, Büyük Finale Gönüllülerden sadece Turabi kaldı.

@Elysion söylemiştim yiğit gider diye :p

Ama niye gitti ya:o Survivor da izleyemicez doğru düzgün artık:hih:

nP46ba.jpg

iyi oldu dogru düzgün konusamıyo bile zaten :p

Yiğit hakkında dikkatimi çeken en çok şeylerden biri; CrossFit çi olması. CrossFit çi bir adamın o parkurları şakır şakır yapması lazımdı.. Hem kondisyon açısından hem dayanıklılık hem el becerisi vs... Ama çoğu yiğit gökhan karşılaşmasında gökhan hep 1. geldi, spor yapmamasına rağmen, ilginç.. Ve yiğit sporcu olduğu için daha dinç olması gerekirken mesela gökhan ona göre daha dinç ve enerjikti..Sebebi nedir anlayamadım.

Yiğit hakkında dikkatimi çeken en çok şeylerden biri; CrossFit çi olması. CrossFit çi bir adamın o parkurları şakır şakır yapması lazımdı.. Hem kondisyon açısından hem dayanıklılık hem el becerisi vs... Ama çoğu yiğit gökhan karşılaşmasında gökhan hep 1. geldi, spor yapmamasına rağmen, ilginç.. Ve yiğit sporcu olduğu için daha dinç olması gerekirken mesela gökhan ona göre daha dinç ve enerjikti..Sebebi nedir anlayamadım.

Aynen bunu bende cok düsündüm demek ki 1-2 haftlık crossfit yapmış normalde bütün oyunları alması lazımdı :D

Cok kötü ayrıca bilmem ne senesinin modeliymiş aynı kız gibi suratı tavırları falan :p neyse :D

evet eski model 17 yasından :d Sen turabici ol sdşgjmsdg

Aynen bunu bende cok düsündüm demek ki 1-2 haftlık crossfit yapmış normalde bütün oyunları alması lazımdı :D

evet eski model 17 yasından :d Sen turabici ol sdşgjmsdg

Turabiyi niye küçümsüyorsun adamın elinden her is geliyor bakma mesleğine konusmasına falan :hih:

Geri