17.01 - Doğdu güneşim

• Kullanıcı angie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tebrik ve Kutlamalar
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayyyy bugün bebek mi bebek, güzel mi güzel, asil mi asil bir kadın doğmuş… İyi ki de doğmuş ve yollarımız kesişmiş…

Böyle aşırı aşırı muhabbet etmeyip de içten içe pek çok sevdiğim belki de tek insan olabilirsin… Hakkında çok şey bilmeyip de sanki evinde yatılı misafirliğe kalmışım gibi hissettiğim nadir insanlardansın… Yeni yaşında sana kalbin kadar şahane günler diliyorum. Her şeyin gittikçe daha güzel olacağı, mutluluktan gebermeli yeni bir yaş diliyorum. Para, şan, şöhret, akademik, iş, sağlık, AŞŞKKK, güzel dostluklar hepsi senin olsun.
Seni çok seviyorum canım @yeLda

@yeLda, iyi ki doğmuşsun canım benim. devirdiğin yıllara inat, seni hep sevgiyle öpsün zaman.

Mutlu yillar canim Yelda.
Umarim istedigin yere tez zamanda ulasirsin..
Hep böyle kal.<3

Mutlu sağlıklı yaşlar dilerim Yelda hanım

Mutlu yıllar dilerim bir tanem, hayatın tüm güzellikleri seninle olsun, iyi ki doğdun. Sağlık ve mutluluk dilerim.

Aa Yelda hanımcığım doğmuş gece gece bu güneş nerden doğuyor diyorum:* mutlu yıllar umutlu yarınlar <3

Ayyyy bugün bebek mi bebek, güzel mi güzel, asil mi asil bir kadın doğmuş… İyi ki de doğmuş ve yollarımız kesişmiş…

Böyle aşırı aşırı muhabbet etmeyip de içten içe pek çok sevdiğim belki de tek insan olabilirsin… Hakkında çok şey bilmeyip de sanki evinde yatılı misafirliğe kalmışım gibi hissettiğim nadir insanlardansın… Yeni yaşında sana kalbin kadar şahane günler diliyorum. Her şeyin gittikçe daha güzel olacağı, mutluluktan gebermeli yeni bir yaş diliyorum. Para, şan, şöhret, akademik, iş, sağlık, AŞŞKKK, güzel dostluklar hepsi senin olsun.
Seni çok seviyorum canım @yeLda

Ahh canım angie ne kadar özel ve güzel bir mesaj bu. İfade ettiğin detayların beni mutlu etmesi mi desem, doğum günümü hatırlayıp kutlaman mı desem.. Hepsi, her biri o kadar anlamlı ki. Çok güzelsin, ayrıcalıklı bir kalbe sahipsin. Güzel kalbinden öpüyorum seni. Hep var ol. Ben de seni seviyorum.
Ayrıca kız kardeşinin de doğum gününü kutluyorum. Mutlu nice yaşları olsun.

Zeus Trabzon'da daha önce hiç böylesini görmediği ışığı farkedince merak edip ilerler.Yaklaştıkça ışığın ruhuna yaptığı sarsıcı etkiden dolayı ona doğru gitmekten vazgeçer ve bunun ne olduğunu öğrenmek ister.Çok uğraşır ama bulamaz.Hera ben onun ne olduğunu biliyorum. O " άφθαρτη ομορφιά " der.Zeus ne demek yani diye sorunca Hera "yunanca" öğren der. (ihihi kıs kıs kıs)

İyi ki doğdun @yeLda her şey istediğin gibi olsun.

Doğum gününüz kutlu olsun Yelda Hanım, mutlu yıllarınız olsun^^

Doğum günün kutlu olsun, musmutlu bir yaş diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri