16 Yaşındaki Atefah

Konu sahibi son olarak 629 gün önce görüldü
16 yaşındaki Atefah
51 yaşındaki evli ve çocuk sahibi bir taksi şöförü tarafından tecavüze uğruyor
Ve halka ibret olması için kendi şehrinin, tanıdığı insanların arasında
Şehrin meydanında idam edilmesine karar veriliyor
Ailesini son kez görmesine bile izin verilmiyor
Böylece bir ülkenin daha namusu kurtuluyor
Atefah'a tecavüz eden taksi şoförü ne mi oldu ...?
O hala işine devam ediyor ..

1982185_10152036436412901_1907929636_n.jpg

Hangi ülkede bu? Ne hale geldik yahu insanlık olarak, hiç mi kalmadı vicdanın.

Saçmalığın daniskası. Asıl bu yaptırımı uygulayanlar kaynar kazana atılmalı!!!

Şu haberin kaynağını verebilir misin kardeşim .. Ayrıntılarını da okumak istiyorum bu rezilliğin ..

Sorguya alınmışlardır adam kızında istediğini söylemiştir, 2 şahit gelmiştir olayın tecavüz değil zina olduğuna karar verilmiştir, kızı suçlu bulmuşlardır şeriat gereği asmışlardır.

Gerçek şeriat bu mu bir kuranı kerimi açıp okusunlar bakalım !

Bu tur olaylarin oldugu ulkeler zaten seriati ve seri hukumleri kendi caplarinda duzenlemeler getirerek uygular.
neyse kufur etmicem, Belalarini bulurlar elbet
"Odelekler gecmis basa derken mertlik bozulmus..."

Bu tur olaylarin oldugu ulkeler zaten seriati ve seri hukumleri kendi caplarinda duzenlemeler getirerek uygular.
neyse kufur etmicem, Belalarini bulurlar elbet
"Odelekler gecmis basa derken mertlik bozulmus..."
iran işte canım hiç şaşırmadım iranda olmasına. şeriatı kendi kafasına göre uykulayan 3 5 ülkeden biri iran.

Şu haberin kaynağını verebilir misin kardeşim .. Ayrıntılarını da okumak istiyorum bu rezilliğin ..

kardesım haber kaynagı olarak verebilecegım net bir yer yok tesadüfen gördüm birkac yere daha bakındım aşağı yukarı aynı içeriği alıntı yapmıslar görsellere baktıgımda doğruluguna inandım. bu tarz idamlar anca şeriatın hüküm surdugu ülkelerde olmaktadır .haber eskidir .

Aynen afganistanda cok gundeme geliyor bu tur konularla. O degilde insanlarda seriata maal ediyor bunu, gercek seriat bu degilki

Şeriat'de masum bir kadın idam edilmez .. Habere göre ( eğer haber doğruysa ) bu kadını hiç suçu yokken asmışlar .. Ya haber asılsız ya da çarpıtılmış .. Şeriatin hakkıyla uygulandığı bir ülke olmadığı içinde ciddiye alamıyorum ama üzücü tabi bir kadının asılarak idamı ..

yobazlığı, cehaleti, zalimliği dine dayandırmak da nedir ya.

Sorguya alınmışlardır adam kızında istediğini söylemiştir, 2 şahit gelmiştir olayın tecavüz değil zina olduğuna karar verilmiştir, kızı suçlu bulmuşlardır şeriat gereği asmışlardır.

Gerçek şeriat bu mu bir kuranı kerimi açıp okusunlar bakalım !

İdrakına sağlık kardeşim .. Öküzlükte eşi emsali olmayan hayvan benzeri insanların kendi yaptıklarını şeriate mal etmelerine nefretle bakmışımdır oldum olası ..

burada tecavüze uğrayıp idam edilen Atefah değildir bir ülkedir bir dindir bir ırktır.

Evet cok dogru diyorsunuz katiliyorum,
sanki bu insanlar anliyormu, yaptiklari seyide dine bagliyorlar sacmaliklari
bu tur olaylari uzgunluk icinde cocuklugumdan beri goruyorum; insanin kendisini egitmesi sart..
Yoksa dediginiz gibi dinede irkada ulkeyede bireylerede tecavuzler devam edicek maalesef ki

İdrakına sağlık kardeşim .. Öküzlükte eşi emsali olmayan hayvan benzeri insanların kendi yaptıklarını şeriate mal etmelerine nefretle bakmışımdır oldum olası ..
Bende , bunlar yüzünden de müslümanlar katil olarak tanınıyor, müslüman olmayana dahi merhamet edin diyen bir dini ne hale getirdiler

Şeriat böyle değil. Ama böyle yaptıkları için şuan çoğu insanın islam hakkında düşünceleri değişiyor. Değişmesin ne olur. Kanmayın bu insanların yaptıklarına. Açın kuran-ı kerimi okuyun. Bakın kadına ölüm var mı..

Eskiden kız çocukları diri diri toprağa gömülürdü. Peygamber Efendimiz s.a.s kızını omuzlarında Mekke'de gezdiren tek insan.

Bunlara Kanmayınız.

İşte gidip sorsan onlar haklılar niye kafalarına göre işine geldikleri gibi bi kılıf bulur biz doğruyuz derler. Beyin ve vicdan yoksunluğu bu olsa gerek.. Aile ye de ayrı bi ayar oldum. Kendi Canın kendi çocuğun lan o. Üstüne tecavüze uğramış. Ne insanlar var ya ne zihniyetler var çok yazık.

Âhirette söz Âdâlette olacak. Ben bu haberi okuyunca, durumun daha vahim boyutlarda ama farklı kulvarlarda olduğuna örnek olması adına, aklıma gelen şu haberi sizlerle paylaşmak istedim:

tayvan-tecavuz.jpg

93 yaşındaki Avustralyalı Karl Joseph Kraus’un fil gezisine gittiği Tayland’da yaşları 7 ile 15 arasında değişen 4 kız kardeşe tecavüz ettiği, daha sonra soğukkanlılıkla otele dönüp tatiline devam ettiği ortaya çıktı.

[Alıntı]

Geri