16 Nisan Hadisi Var..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
[YOUTUBE]6xdVpBSZd8s[/YOUTUBE] akit yazarin 16 nisan zaferi icin hadiste geciyor ne yapsalar engelenemez diyor.

osmanlıyı particilik kavgaları yıktı türkiyeyi de böyle yıkmasınlar

Balkan savaslarinda orduya siyaset karismamis mi ayy ben sok :)) yanlis mi okutuyorlar bize hic biseye guven yok abi :))

Okullarda demek ki bize yanlış öğretmişler balkan savaşlarını particilikden kaybetmemişiz rahat bırakında yanlışda olsa doğru da olsa yorum yapayım aklınızı kendinize saklayın

:)) senin görüşün onlara ters karesi her söylediğin yanlış mimlendin bu da biraz cehalet gibi sanki hı?

chp zihniyetini yaşatıyorsun bitli hep bundan kaybediyosunuz..

turklerin-hatalari.png

okumadım ama okuyacam biraz söz dinleyim
Türklerin Hataları

Kendimizi çok övdük, kendimizle çok övündük. Yanlışlarımızı hep “dış düşmanlara” bağladık. Bunu biraz değiştirmenin zamanı gelmedi mi? Özeleştiri kötü bir şey değil; aksine dozajında olursa mutluluk bile verir. Fertlerin ve milletlerin özgüven kalibresine de gösterge teşkil eder; sağlam karakterlere mahsus bir haslettir. Milletlerin kendileriyle barışık olmalarıyla da ilgilidir. Kendimizi tanımak, DNA örneklerimizi incelemekle elde edilecek bir şey değildir. Bu ancak tarihin ibret aynasında bizi seyretmek ve tarihi oluşlar içinde izlemekle yakalanacak bir bilgidir.

Balkan savaslarinda orduya siyaset karismamis mi ayy ben sok :)) yanlis mi okutuyorlar bize hic biseye guven yok abi :))

Okullarda demek ki bize yanlış öğretmişler balkan savaşlarını particilikden kaybetmemişiz rahat bırakında yanlışda olsa doğru da olsa yorum yapayım aklınızı kendinize saklayın

Balkan savaslarinda ne gibi siyaset karismis aciklar misniz?
Balkan savaslari buyuk devletlerin desteklemesi ve finansiyla organize edildi. Osmanli avrupadaki topraklarini kaybetti. Ikincisine ise Osmanlidan toprak alan devletlerin aralarindaki surtusmeler neden oldu.

Savasin kaybedilmesinin en buyuk nedeni isyandan korkan 2. Abdulhamit'in donanmayi curumeye terketmesi neden oldu.
Osmanlida parti ve siyaset kavramini biraz arastirin padisahin ve meclisin ne gibi yetkileri vardi.

2.Abdulhamit'i temizleme cabasina butun sucun ittihat ve terraki'ye atilmasi komik bir iddiadir.

donanma trablusgarp ın kaybedilmesine sebep oldu çanakkale ablukaya alındı adalar geçici olarak italyaya verildi sen biliyorsundur bunları da ben yinede yazıyım hürmetli daimiz..:))

senin acıkladığın bir seye denk gelmedim henüz sadece bilmiyosunuz okumuyosunuz dan ibaret bir yazı dizisi ne hakla acıklama bekliyosun git oku:))

tarihi bastan yaz bing bang içinde bir fikrin vardır eminim bu kibirle:))

Erdoğan gibi bir lideri hak etmiyorsunuz

Geri