16 Nisan 2017 Referandum Sonuçları - 16 Nisan Referandum Sonuçları

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
16 Nisan Referandum Sonuçları,16 Nisan 2017 Referandum Sonuçları,16 nisan pazar referandum sonuçları,16 nisan 2017 pazar referandum sonuçları,16 nisan 2017 pazar referandum sonucu

16 Nisan 2017 referandum sonuçları açıklandığında güncellenecektir.​

Evet de çıksa hayır da çıksa, beni çok ilgilendirmiyor. İsteyen istediğine oy versin işte yalnız toplum kutuplaştırmasınlar. Sürekli gerginlik yaşamaktan dünyanın en mutsuz ülkesi olduk çıktık.

Abi bölündük. Bundan sonrası umurumda değil.

Düzelemeyeceğiz.
Gittikçe batacağız.

Evet de çıksa hayır da çıksa, beni çok ilgilendirmiyor. İsteyen istediğine oy versin işte yalnız toplum kutuplaştırmasınlar. Sürekli gerginlik yaşamaktan dünyanın en mutsuz ülkesi olduk çıktık.

Yiğidi öldür hakkını yeme. Ağzına sağlık.

Evetçiler sanıyorlar ki evet çıkarsa ülke Alice'in harikalar diyarına, hayırcılar sanıyor ki hayır çıkarsa yada hükümet giderse ülke Ütopya'ya dönecek. Ülkede yine bombalar patlayacak, yine birileri bizi kullanacak. Bizde mal gibi birbirimizi yediğimizle kalacağız.

Yiğidi öldür hakkını yeme. Ağzına sağlık.

Evetçiler sanıyorlar ki evet çıkarsa ülke Alice'in harikalar diyarına, hayırcılar sanıyor ki hayır çıkarsa yada hükümet giderse ülke Ütopya'ya dönecek. Ülkede yine bombalar patlayacak, yine birileri bizi kullanacak. Bizde mal gibi birbirimizi yediğimizle kalacağız.

Öldürme, ölmek için çok gencim. :)

Geri