15 Temmuz tüm şehitlerimiz ve gazilerimizin aziz hatıralarına

Konu sahibi son olarak 2104 gün önce görüldü
O kara günü bu gün ki gibi hatırlıyorum, birden ezanların sela okuması saat 12 gibi tvlerde, darbe girişi alt yazı olarak geçmesini, Masumca onca askerimizi polisimizi yollara döken anca vatani için canını veren insanlara sebeb olan paraler oyunlar kurup ülkenin üzerinde rand sağlayan zor bir süreçten geçiyoruz, Bu oyunlari kuranlar elbette bu vatan için gözünü kirpmadan ölüme "tankların" altına yatan aslan vatan sevenlerine er veya geç hesab verecekler! Ejder meyvesi ile keyif yapan yamacı yancı çarklar bu millete çok eziyetler ve oyunlar kurdu, Bu oyun bir gün bozulacak ve yüce Türk adaletin milletin önünde hesab sorulacak .

Bir gece kabus gibi uyandım, Tir tir titriyordu ellerim kocaman yüreğimle bayrağıma sarıldım, düşman içimizde allah bizimle ya allah bismillah, topla tüfekle koca yüreğimizi bedenimizi gömmeden indiremezler mehmetimin kaniyla yikanmis bayragimizi.

Yani şimdi, neyse ölen herkesin ruhu şâd olsun mekanları cennet olsun ve günahsız gençlerimizin de kandırılmış erlerin de adalete kavuşması dileğiyle nitekim diğer kandırılmışların kavuştuğu gibi...

15 Temmuz 2016 üzerinden 3 yılın geçtiği daha dün gibi hatırladığım kanlı gece ve sonrasında gururla şerefle ve hüzünle yad edeceğimiz şanlı gece.. O gün demokrasiye kastedenlere yüce milletimiz “dur!” dedi geçit vermedi ve sonrasında muazzam bir destan yarattı. Bu uğurda canını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun. Tüm gazilerimize şifalar diliyorum.. Sizi asla unutmayacağız..

Gideriz nur yolu izde gideriz
Taş bağırda, sular dizde gideriz
Bir gün akşam olur bizde gideriz
Kalır dudaklarda şarkımız bizim

İmanımız serde , gücümüz ezelden bizim
Mücadele ruhumuz ebedi, zırhımız Kur’an bizim
Vatanımız kıymetli, milletimiz kahraman bizim
Okunan her sela karanlık gecemize ışıktır bizim

Şehidimizin kanı yerde,
Vatanımız hayine,
İstiklal Marşımız sözde,
Kalmaz bizim.

Bu da benden olsun.. Ruhları şâd olsun.

adamlar başkanlık için prodüksiyonel bir çalışma yaptı. spielberg filmleri gibi. köprüyü kapat, askerleri bir yerlere serpiştir, jetleri uçur tamam. yaz yağmuru tadında, kısa film ayarında darbe. olan yine garibanın oğluna oldu.

Ölen suçsuz masum garibanlara rahmet dilerim. Hiç suçu günahı olmayan askerlerimize, masum vatandaşlara bunları yapanların, yapılmasına çanak tutan göz yumanların, dolaylı yoldan destek olanların Allah bin belasını versin.

''Ablam kalabalikta misin?
Yasinim, ben öldüm burada ablam''

Sizi oraya goturen, sehadet serbetini iciren sey inanciniz.
Bizim de sizi unutturmak, magazinsel sayfalara tasimak isteyenlere inat surekli anmak, hatirlamak/hatirlatmak hem seref hem de namus borcumuzdur.

Hepinizden Âllah binlerce kez razi olsun.

“Efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.” Mustafa Kemal Atatürk

Demokrasiden, insan haklarından laik Cumhuriyet yolundan sapmadan gelecek kurmaya devam etmeliyiz. Yaşamını yitiren tüm canlar herkesi üzdü, bir araştırma komisyonu kurup bu olay araştırmalı, çok fazla şaibe ve tutarsız durum var maalesef.
Vefat eden insanları saygı ile anıyorum, bir daha yaşamamak dileğiyle.

Sağı solu, altı üstü ile her yerden ve serden insanın bir amaç uğruna birleştiği bir geceydi.

Yüzleri kanlı insanları, atılan bombaları gördükçe içimden salavat getirdim ve dualar ettim.

Hukukun, emniyetin, siyasetin elinin kolunun bağlandığı bir geceydi.

Batı'lılara sallamak istemiyorum artık. Ancak Allah belanızı versin ya. Bıkmadınız, usanmadınız şu doğu ülkelerini karıştırmaktan. Zaten kendi kendine yaşayan insanlarız.

Cumhurbaşkanı'mızın konuşmasını bekliyorum...

Son düzenleme:
Geri