aa nasil bilmezsin.. bu, o cok unlu ve bilinen sirgan corbamizBu nedir? Fındık Ezmeli İncir Çorbası mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aa nasil bilmezsin.. bu, o cok unlu ve bilinen sirgan corbamizBu nedir? Fındık Ezmeli İncir Çorbası mı?
Karadeniz mutfağına aklım ermiyor benim....aa nasil bilmezsin.. bu, o cok unlu ve bilinen sirgan corbamiz
ay madımak az öldüreceksin yumurta kırıcaksın sonra çoh hoş oluyor glu bey:pKaradeniz mutfağına aklım ermiyor benim....
Annem madımak ve ısırganı epey kullanır mutfağında ama bu formuna hiç şahit olmadım. Yöresel farklılıklar diyelim.....
babam bu sirgan corbasini koyde kocaman tencerede yapardi.. o kokuyu bilenler beni anlar. evde bu pisirildigi zaman disariya kacardik cocukken :dKaradeniz mutfağına aklım ermiyor benim....
Annem madımak ve ısırganı epey kullanır mutfağında ama bu formuna hiç şahit olmadım. Yöresel farklılıklar diyelim.....