15 dk. da bu kadar olur :)

Konu sahibi son olarak 2376 gün önce görüldü
Büroda oturuyordum canım sıkıldı şöyle elime kağıt kalem aldımda bende yetenek varmış ya yada ben mi öyle zannediyorum :)

m5l4s.jpg

benimde hoşuma gitti daha ilk defa çiziyorum valla biraz hoşuma gitti o yüzden koydum Teşekkür ederim :)

çok hoş olmuş.
Bagcılarda mı çalışıyorsun?

Yok Büronun adresi orda çıkmış :D:D:D o kadar detayına bakamadım :D:D:D sendende kaçmıyor Maria Puder ;)

Yetenek varmış ,evet arada çiz böyle bizimlede paylaş.:p

evet benim büromda ağaoğlu my office de yakınız demekki neyse adresi aldın gelirsin bir çay içmeye artık :)

Teşekkürler bu arada :)

Teşekkür ederim: =)

Yeni LCW binasını görürsen el salla.

Vallahi cok guzel karakalem calismalari yapabilirsin gibime geldi :)

Is yerinin adresinide ogrendi herkes :zuha:

Vallahi cok guzel karakalem calismalari yapabilirsin gibime geldi :)

Is yerinin adresinide ogrendi herkes :zuha:

Teşekkür ederim :D Sorma ya LaL oldu artık bi kere yapacak birşey buyrun gelin çayımı için gerçi ben fazla büroda olmuyorum ama neyse :D

Yeni keşfedilmiş bir yetenek olmadığı kesin :) güzel eline sağlık.

Gerçekten güzel olmuş. Gölgelendirmelere dikkat etmişsiniz. Devamı için başarılar dilerim. :)

ilk defa?
ben bu kavramı bilmıyorum sanırım yada sen bizi kandırıosun.p
gayet güzel olmuş eline sağlık.

yok valla gerçekten ilk defa yaptım canım sıkıldı kalemle oynuyordum biraz yaratıcı birşeyler oldu yorumlarınız için çok teşekkür ederim ben buraya bu resmi koymaya çekindim doğrusu bu kadar beğenileceğini zannetmiyordum devamı gelmez ama kafam eserse artık :)

Teşekkürler :)

Çok hoş olmuş emeğine saglık..

Ee akreplerin yapamayacağı bişey yok sonuçta:hih:
Süper olmuş :p

Erol gün geçmiyo ki beni biraz daha şaşırtasın. sende ne yetenekler varmış ya ne acaip adamsın kinder sürpriz gibi içinden ne çıkacağı belli değil :p

Geri