14 Şubatta Sevgiliye Nasıl Bir Hediye Secmeliyiz?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Yaklaşan 14 Şubat ile birlikte birçok cifti "Sevgilime ne almalıyım?" telaşı sarmıştır. Kararsızlık yaşayanlara yardımcı olmak lazım. :p
Sizce sevgililer gününde nasıl bir hediye düşünülebilir? Hediye önerilerinizi alayım. :cici:

sevgilim yok, olsaydı kesinlikle Beşiktaşlı olurdu :D
E bu durumda bende Kartal Yuvasından seçimimi yapardım :)

1779127_656705257719242_183716557_n.jpg

ahaa işte buu :D

Fotoğraf albümü olabilir veya buna benzer sevgiliye oluşturulabilecek bir kitap . (Bu kitap işini daha önce yapmışlığım var isteyen olursa özelden ulaşabilir ) .

Şahsen ben bir şey yapmayacağım, zaten 12 şubat doğum günü birde 2 gün sonra mı sürpriz yapacağız. Paramı basıyoruz olum burda :@(diyemedim ya la ) Neyse..

sevgilisi olan arkadaslar Kaktus alin en guzel hediyye ( :

Benim kız arkadaşım üniversitede sürpriz romantik bir yemek eşliğinde romantik bir gece hazırladı. Loş ortam, yerlerde gül yaprakları, kapı üzerine ve duvarlara aşk sözcükleri yazılı küçük kalp şeklinde kâğıtlar yapıştırdı. Buna ek olarak hediye olarak da; kendi özel fotoğraflarından oluşan albüm hazırladı.

Bu tarz bi şeyler olabilir.

Çiftlerin,romantizm yaşamak ve hediye almak için 14 Şubatı beklemesini saçma buluyorum.
Sıradan bir günde hediye almak isteyenlere tavsiyem.Samimi olun,heyecanınızı kaybetmeyin.Koşulsuzca onun yanında olduğunuzu hissettirin.Emin olun bir öpücük, bir bakış en pahalı yada gösterişli hediyelerden daha değerlidir.Kendimi aşk doktoru gibi hissettim =))

Hediye olmadan tüm günü onunla geçirmek yeterdi.

Dalından koparılmış, topraktan uzaklaştırılmış olan çiçeklere para verip doğa katline destek vermeyin arkadaşlar. Çiçekler dalında güzeldir.

Geri