14 Şubat sizce özel mi ?

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 2758 gün önce görüldü

14 Şubat sizce özel mi ?

• Evet Özel

Kullanılan: 4 11.8%
  • Hayır degil

Kullanılan: 29 85.3%
  • Diger

Kullanılan: 1 2.9%

• Kullanılan toplam oy
    34
Neden 14 Şubat "Sevgiler Günü" diye ilan edilmiş ki ? İnsan sevdiğini her gün ilan edemez mi ? Ve sevgimizin değerini sadece o gün mü hediye alarak gösteririz. Bu 14 Şubat olmadanda olmuyor mu ? :) Bence para tuzağı.

Hayır bence değil :) Ama sevginizi göstermek için yada ona olan duygularınızı açıklamak için dünya üzerinde özel kabul edilmiş birgün olduğu için özel sayılabilir =))))

:) Bunu başkalarının koyduğu rota dışındada yapabiliriz :) Şöyle düşün;
Artık öyle yerleşmiş ki kız veya erkek sadece sevgililer gününden sevgililer gününe onu değerli hissettiriyor :)
Duygusal değilde mantıklı bakmak gerekir :) 14 Şubatta tüm dünyada bi ekonomik patlama olacak eminim:D

Ben 14 şubatta sevgilime hediye almıyorum o da bana almıyo :p yani hediye almak için özellikle o günü beklemiyoruz :D evet dediğin gibi bekleyenler var ki ben onların sevgisinden şüphe ederim çünkü sadece 1 güne sığmaz :)

O zaman bana katılıyorsun :heyoo:

hergün 14 şubat benim için tüketim çılgınlıgının bir parcası 14 şubat emperyalizimin bize getirdigi tüketim çılgınlıgı

Hiçç umrumda olmaz.. Elin Amerikalısı kutluyor diye ben neden kutlıyayım? 4-5 tane sevgiliyle gircem ben 14 şubat a özensinler bana :)

14 şubat neki bildiğimiz ayın 14 dü :) her ay olduğu gibi dağılın millet :)

Sevgiyi ifade etmek özel kılınan bir gün ama olmasa da olurdu ;)

Özel değildir.
heleki tvlerin radyoların bilbordların bangır bangır bağırdığı bu özel gün hiiiç hiç önemli değildir :D
sıkıyosa yıldönümünü hatırlasın maharet onda :D
benim açımdan önemli değildir. ama şöyleki sevgililerin vıcık vıcık olduğu çiçeklerin ardı arkası kesilmeyen bi ortamdaysam hafif içlenebilirim ve sevmediğim halde çiçek beklentisine girebilirim :)
Sonuçta buda psikoloji yani :D

Hayır değil hayatımda yaşadığım en kötü gün :(

Geri