14 Şubat Sevgililer Gününden önce çiçeklerin anlamını öğrenin

Konu sahibi son olarak 1204 gün önce görüldü
Nasıl değil?
Böyle bir günü ortaya atıp çoğu ürünü ve hizmeti de bugüne özel pahalıya satıyorlar. Çoğu mekan bu sayede ciddi paralar kazanıyor. ( Otel, restoran, mağaza, kuyum v.s)

Nasıl değil?
Böyle bir günü ortaya atıp çoğu ürünü ve hizmeti de bugüne özel pahalıya satıyorlar. Çoğu mekan bu sayede ciddi paralar kazanıyor. ( Otel, restoran, mağaza, kuyum v.s)
ama şimdi kıymetli lefty ekonomiye can vermeyelim mi? yılda bir defa 100 lira daha fazla ödemekten mi gocunalım? tüm dünya aynı gün içinde romantik anlar yaşadığımızda güzel olmaz mı?
minimalistlik nereye kadar belli başlı günlerde har vurup harman savurmayalım mı?
en önemlisi kız bacılarımızın ve hatunumuzun gözleri ışıl ışıl olmasın mı?
: p

ama şimdi kıymetli lefty ekonomiye can vermeyelim mi? yılda bir defa 100 lira daha fazla ödemekten mi gocunalım? tüm dünya aynı gün içinde romantik anlar yaşadığımızda güzel olmaz mı?
minimalistlik nereye kadar belli başlı günlerde har vurup harman savurmayalım mı?
en önemlisi kız bacılarımızın ve hatunumuzun gözleri ışıl ışıl olmasın mı?
: p
Bana kalırsa her özel güne karşıyım ve sadece "Hayvanları Koruma Günü" gibi farkındalık yaratanları destekliyorum.
Tek yüz lira fazla ile kurtulmak mümkün olsa keşke ve ne fiyatlandırmalar olduğunu tahmin bile edemezsin. İçki fiyatları bile gittiğin mekana ödediğin giriş parasına ilave olarak neredeyse üç katına çıkıyor.

Bana kalırsa her özel güne karşıyım ve sadece "Hayvanları Koruma Günü" gibi farkındalık yaratanları destekliyorum.
Tek yüz lira fazla ile kurtulmak mümkün olsa keşke ve ne fiyatlandırmalar olduğunu tahmin bile edemezsin. İçki fiyatları bile gittiğin mekana ödediğin giriş parasına ilave olarak neredeyse üç katına çıkıyor.
yahu yanılmıyorsam en son geçen haziranda alkol tükettim. alkol fiyatı çift olarak bizi etkilemez ama halkın ağız tadıyla keyif sürmesi için epey para ödemesi gerekiyor.

kapitalizme kucak aç kıymetli lefty, kız bacılarımızı üzme : p

Ben de 36 yıl sonra öğrendim yükseleni ahahah. Neyse bir yıldız haritası bakarız adama :)
Neyse şimdi seninle yazışma yapınca bazı şeyler aklıma geliyor, gülmeye başlıyorum. Yanlış bir şeyler yazmayayım ahah kendimi kaptırıp.
Merak etmiyor musun ya yükseleni.. ben balık burcu erkeğiyim yükselenim başak senin nezdinde bütün güzel kızlar için dm açıyorum şu dakkika itibariyle.
Ben doğum gününde teklif işini unuttum canım ya, kafa çok yoğun.
30 yaş üstü forum üyelerinin yükselen konuşması... Aklına kafaya yapılan zoom gelmiş olabilir.akxndjdj
Benim için balık olması yeterli ya, romantikliğe doydum. Tşk.

Ah cok sevgili ve cok sevimsiz üyelerimiz.
Siz benim postu begendikce bu güzide eseri tekrar tekrar dinliyorum.
Sag olun var olun.

Ayriyeten cok sevgili ve biricik @Alavarez hanimcigimizin balik burcu bir sevgilisi olmasi,biz balik burclarini sonsuz bahtiyar etti.
Uyum fazlasiyla mevcut.
Hep ve cok mutlu ol canim Alavarezciğim.

Bana da tamamen sürpriz olacak bakalım

Geri