14 Şubat Sevgililer Gününden önce çiçeklerin anlamını öğrenin

Konu sahibi son olarak 1204 gün önce görüldü
14 Şubat Sevgililer Gününe az kaldı. Sevgililer gününün en gözde hediyesi elbette çiçekler. Fakat aldığınız çiçeğin anlamını bilmiyorsanız partnerinizi hayal kırıklığına uğratabilirsiniz. İşte 14 Şubat Sevgililer Gününe özel çiçeklerin anlamları...

Kırmızı gül: Aşk denilince akla ilk gelen elbette kırmızı güldür.

pexels-photo-6532637-01022022508e7727.jpg

Beyaz gül: Birçok kadın ya da erkek beyaz gülü sever. Beyaz gülün anlamı ferahlık ve masumiyettir.

pexels-photo-540522-01022022c0438a9c.jpg

Papatya: İnsanın içinde bahar açtıran papatyanın anlamı saf sevgi ve sağlık demektir.

pexels-photo-4270155-01022022531228a2.jpg

Pembe gül: Eğer hislerinizi dile getirmek için 14 Şubat'ı seçtiyseniz pembe gül iyi bir tercih olabilir. Çünkü pembe gülün anlamı "Gönlüm sende" demektir.

pexels-photo-6765585-01022022beea04f4.jpg

Orkide: Zarif çiçek olan orkidenin anlamı asalettir.

orchid-flower-blossom-bloom-87016-010220223e05b142.jpg

Sümbül: Mis kokusuyla insanı mest eden sümbülün anlamı bağlılık demektir.

pexels-photo-7562820-0102202237eb020c.jpg

Hiç sevmiyorum bu tür klişeleri .

Beyaz gül kirmizi gül güller arasindan gelirrrrrr
Yarim giymis beyaz azya
Cumaaa namazindam gelir

Höehhöeh

Cicek dalinda sen yanimda gülüm.. bugun yine cok kıroyum

Özel günlerin hiçbirisini sevmem, gereksiz buluyorum.
Benim için çok anlamı yok.

Sömürü düzenine hizmet eden anlamsız bir gün sadece...

Zeytin yağı alın kiloluk, en büyük hediye :D

Kendime o gün çikolata sepeti hediye edeceğim
Çok severim böyle günleri. .p
Hatta kankilerimle de kutlayabiliriz ille de sevgiliye gerek yok dimi, sevdiklerimle de olur yani

Böyle günlere anlam yükleyin, hayatın tadı o zaman çıkıyor. Canım balık burcu sevgilim, bana hangi çiçeği alacak acaba...

Böyle günlere anlam yükleyin, hayatın tadı o zaman çıkıyor. Canım balık burcu sevgilim, bana hangi çiçeği alacak acaba...
Adam kurnaz olsa yüzüğü 14 Şubat'ta alırdı, teklifi ederdi :) ama işte balık burcu.. böyle kurnazca düşünmez, içinden geleni yapar, yükseleni ne ahahah.
Koca yürekli kardeşim benim, şimdi de nasıl bir hediye ile gelecek bakalım.
Tabii mutlu keyifli olunca bu günlere anlam yükle, manito olmayınca aman boş işler haahe.
Mutluluklar canım.

Adam kurnaz olsa yüzüğü 14 Şubat'ta alırdı, teklifi ederdi :) ama işte balık burcu.. böyle kurnazca düşünmez, içinden geleni yapar, yükseleni ne ahahah.
Koca yürekli kardeşim benim, şimdi de nasıl bir hediye ile gelecek bakalım.
Tabii mutlu keyifli olunca bu günlere anlam yükle, manito olmayınca aman boş işler haahe.
Mutluluklar canım.
Doğum günümde teklif etmesi hoş oldu ya, anısı kaldı. <3 Yükseleni ne hiç bilmiyorum, balık işte. Skdndknh

Doğum günümde teklif etmesi hoş oldu ya, anısı kaldı. <3 Yükseleni ne hiç bilmiyorum, balık işte. Skdndknh
Ben de 36 yıl sonra öğrendim yükseleni ahahah. Neyse bir yıldız haritası bakarız adama :)
Neyse şimdi seninle yazışma yapınca bazı şeyler aklıma geliyor, gülmeye başlıyorum. Yanlış bir şeyler yazmayayım ahah kendimi kaptırıp.
Merak etmiyor musun ya yükseleni.. ben balık burcu erkeğiyim yükselenim başak senin nezdinde bütün güzel kızlar için dm açıyorum şu dakkika itibariyle.
Ben doğum gününde teklif işini unuttum canım ya, kafa çok yoğun.

ben sevgilimin adını öğrenmeyi tercih ediyorum, bakalım sürpriz.

Geri