14 şubat sevgililer günü

Konu sahibi son olarak 3068 gün önce görüldü
Özel sözel tüzel daha ne.:sirit:

• Beğen
Tepkiler: diE
ask+kanad%C4%B1.jpg

Pazarlama şekillerinin mükemmel şekilde değiştirilip insanlara sunulduğu,Ancak her ne olursa olsun,Kişinin sevdiğini mutlu etmek için bahanelerin çok olduğu,Senede sadece bir defaya mahsus olan günlerden biri.Satıcılarında bundan faydalandığı para tuzağı.

Sevene her gün 14 Şubat.
Saçma sapan bir gün işte.

Üstteki arkadaşıma katılıyorum.

Benim için özel olmayan bi gün ama sevgilim abartıyor sjdjgxd

Özel günlerin hiç birini sevmem Cumhuriyet Bayramı dışında hepsi gereksiz. Özellikle insanları sömüren sevgililer günü, doğum günü, anneler, babalar, öğretmenler günü vs vs.

Özel günlerin hiç birini sevmem Cumhuriyet Bayramı dışında hepsi gereksiz. Özellikle insanları sömüren sevgililer günü, doğum günü, anneler, babalar, öğretmenler günü vs vs.

Onur günlerinde seni elinde bayraklarla görenler yalan mı söylüyor yani ?

Onur günlerinde seni elinde bayraklarla görenler yalan mı söylüyor yani ?

Nicomedia bey dünyayı su basmış ördeğin umurunda olur mu?
Aslında daha güzel de argo konuşma olmaz şimdi, uzun zamandır mod böyle benim. Öyle bir döneme geldik ki bunca yüzyıl arasında maalesef gençlik bitti. Ama yine de dünyanın en güzel şeyi kumar oynamak her şeye rağmen.
Geceye sana bir kupon vereyim bırak şimdi sevgililer gününü falan.

Hepinizin de gizliden hediye beklediği veya hatırlanmak istediği gün

Uykuya tutturmayı düşünüyorum. Sahurdan sonra sabahlarsam, iftara ancak...

Bu senede yalniziz anasini avradini

Yaklaşıyor ne aldınız manitlerinize…

Konuyu okuyunca hatırladım. Şubat ayındayız.

Sanki başka günler tüketim çılgınlığı yaşanmıyor :/ ne abartıyorsunuz... Hediyeleşme olaylarını sadece önemli günlere mi saklıyorsunuz

İnsan sevdiğine bir şeyler hediye ederken hesap yapar mı içinizden gelmiyorsa hiç almayın

Bence direkt söyleyin. Senin için harcama yapmak istemiyorum. Parama değmezsin demek daha mertçe olur

Geri