Plesk
Elmas Üye
-
-
-
-
2017 yılında yapılan program
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir dedi, tam da yerinde cevaptı Müge’den.müge çok sert konuşuyor.
programı izledin mi bilmiyorum. bu olay çerçevesinde değil de genel pencereden bakmak lazım dediklerine. ülkede milyonlarca ne olduğu belirsiz tip var. çoluk çocuk demeden herkese bakıyor bu zihniyet. çocukla evlenmeyi normal görüyorlar. bu olaya yapacak bir şey yok zaten ama bundan sonra olacaklara karşı bazı hususları dile getirmesi takdir edilmeli.Aradan geçmiş 5 yıl. Herkes halinden memnun. Müge sert konuşsa ne olacak..
Konuşmasını çok takip ettiğimi söyleyemem.. Ben bu olay nezdinde söyledim doğrusu. Genele baktığında kesinlikle katılıyorum. Yanımda kocam varken gözlerini dikerek bakıp, göz kırpmışlığı var bu adilerin bana. Ne edep ne ahlak hiçbir şey yok bunlarda. Özellikle kız çocuklarını ekstra korumak kollamak zorunda kalıyoruz ne yazık ki..programı izledin mi bilmiyorum. bu olay çerçevesinde değil de genel pencereden bakmak lazım dediklerine. ülkede milyonlarca ne olduğu belirsiz tip var. çoluk çocuk demeden herkese bakıyor bu zihniyet. çocukla evlenmeyi normal görüyorlar. bu olaya yapacak bir şey yok zaten ama bundan sonra olacaklara karşı bazı hususları dile getirmesi takdir edilmeli.