13 Yaşındaki Türk Kızı Neslihan'la Evlenen Pakistanlı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
2017 yılında yapılan program

Gayet mutlu görünüyor, çocuk yapmış mis gibi oh. Bereketle çoğalsınlar.
Video bakınca herkes halinden memnun gördüm.

13 yaşında bi çocuk nasıl evlenebilir aklınız alıyor mu?
Alkol, sigara satışı, oy kullanma, ehliyet alma yaşı 18 iken daha çocuk yaşta birinin evlenmesi nasıl bir ironidir.

Sizin örf, adet ve ananelerinize s*çayım

Pakistanlilari sevmem. Kotu bir olaya sahit oldum. Daha once anlatmistim. Hos, detaylarini fazlaca hatirlamiyorum suan.

Adam Arabistan'da berber dukkani acmis. Orada tras oluyordum bazen. 3 yildir izin yapmamis ama cocugu olduguna seviniyordu. Sorunca "orada en yakin dostum var." Demisti. Detaylara girmeme gerek yok sanirim. Gerci kisiden kisiye degisiyor diyecem ama adet mi onu da bilmiyorum.

Bu kız 13 yaşında kaçırılmış
Bu kız daha 13 yaşında Pakistanlı bir çocuğa kaçmış, üstelik Pakistan’a…….

mutluymuş
seviyormuş
iki çocuklu olmuş
youtubelarda videolar çekip atıyormuş vs vs vs
aradan 5 yılda geçse, 18inde de olsa; kız hala benim gözümde çocuk.

bu mevzuların açıklanabilir bir yanı yok

Ailesi suçlu..
Ailesi onursuz..

18 yaşındayken hayatı bilemezsiniz..
13 yaşındayken hele de akıl yoktur..
Doğru kararlar alamazsınız..
24 yaşında bile hayatı anlamlandıramazken ben
18 yaşındaki kızı yargılayamam..

Aile dediğimiz şey, bize yol göstermeyecekse ne işe yarar ki..
Anlamaya gerek de yok hayatı anlamak değil değiştirmek gerekir..
Bu onursuzlukları yok etmek gerekir..
Aşağılanmayı din, inanç sayıyorlar..
Aşağılandıkça da daha mutlu oluyorlar..

Eskiden normaldi tamam ama hangi zamandayız şuan.. kafa oturmadan evlenmek ne ya. Ailelerden kaçmak mı amaç acaba, herkes aile konusunda şanslı olamıyor ve sağlıklı kararlar veremiyor, üzücü..

an itibariyle müge anlı'ya bağlandılar.

müge çok sert konuşuyor.

Aradan geçmiş 5 yıl. Herkes halinden memnun. Müge sert konuşsa ne olacak..

Aradan geçmiş 5 yıl. Herkes halinden memnun. Müge sert konuşsa ne olacak..
programı izledin mi bilmiyorum. bu olay çerçevesinde değil de genel pencereden bakmak lazım dediklerine. ülkede milyonlarca ne olduğu belirsiz tip var. çoluk çocuk demeden herkese bakıyor bu zihniyet. çocukla evlenmeyi normal görüyorlar. bu olaya yapacak bir şey yok zaten ama bundan sonra olacaklara karşı bazı hususları dile getirmesi takdir edilmeli.

programı izledin mi bilmiyorum. bu olay çerçevesinde değil de genel pencereden bakmak lazım dediklerine. ülkede milyonlarca ne olduğu belirsiz tip var. çoluk çocuk demeden herkese bakıyor bu zihniyet. çocukla evlenmeyi normal görüyorlar. bu olaya yapacak bir şey yok zaten ama bundan sonra olacaklara karşı bazı hususları dile getirmesi takdir edilmeli.
Konuşmasını çok takip ettiğimi söyleyemem.. Ben bu olay nezdinde söyledim doğrusu. Genele baktığında kesinlikle katılıyorum. Yanımda kocam varken gözlerini dikerek bakıp, göz kırpmışlığı var bu adilerin bana. Ne edep ne ahlak hiçbir şey yok bunlarda. Özellikle kız çocuklarını ekstra korumak kollamak zorunda kalıyoruz ne yazık ki..

Geri