13 yaşındaki ortaokul öğrencisi doğum yaptı

• Kullanıcı MaxCadY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
Konu sahibi son olarak 2610 gün önce görüldü
BURDUR’un Altınyayla İlçesi’nde 13 yaşındaki E.Ü., karın ağrısı şikayetiyle götürüldüğü hastanede, bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Altınyayla İlçesi’nde ailesiyle oturan ortaokul öğrencisi E.Ü., Sabah saatlerinde karın ağrısı ve şiddetli sancı nedeniyle annesi tarafından Gölhisar Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Acil servisten giriş yapan E.Ü, mantar yediğini, bu nedenle karnının ağrıdığını söyledi.

E.Ü’nün yapılan ilk tetkikinde hamile olduğu anlaşıldı. Hemen doğum servisine alınan E.Ü., bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Gölhisar Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatılırken, E.Ü., koruma altına alındı.

Altınyayla Kaymakamı Mehmet Ayhan, konuyla ilgili cumhuriyet savcılığının soruşturma başlattığını söyledi.​

Geçen gün Sakarya olması orada böyle birşey olmuştu.
Üvey babası tecavüz etmişti,kız karın ağrısıyla hastaneye götürülüyor ve bebeği oluyor.Hatta konusu vardı :T: annesi olacak dangalak hiç mi farketmemiş demiştik.
Noluyor yahu insanlara.

Nasıl yani ya! Hem kız 13 yaşında, hem hamile kaldığını karın ağrısı şikayetiyle gittikleri hastanede öğreniyorlar. O kızın ailesini içeri atmalı. Kızı da devlet korumasına alsınlar diyecem de devlet kimi koruyabiliyor ki.

Karnı sismedi mi ?
Regl dönemi kesilmedi mi?
Midesi bulanmadi mi?

Nasıl taşıdı 9 ay hiç caktirmadan yahu!

Bu kadar sık nasıl oluyor bu olay anlamıyorum.

Ben küçükken televizyonda görmüştüm bu haberin bir benzerini, karnım her ağrıdığında çocuğum olacak diye korkardım söyleyemezdim acıdan kıvranırdım hep. :/

Geri