13 Yasindaki kiz hamile kaldi..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
p0zJzo.jpg
[/url][/IMG]İzmir'de 13 yaşındaki kıza istismarda bulunduğu iddia edilen zanlı tutuklandı
İzmir'de rahatsızlandığı için hastaneye giden 13 yaşındaki çocuğun 8 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Küçük çocukla birlikte olduğu öne sürülen 28 yaşındaki şüpheli tutuklandı

İzmir'de 13 yaşındaki kıza istismarda bulunduğu iddia edilen zanlı tutuklandı
İzmir'in Kiraz İlçesinde ortaokul öğrencisi 13 yaşındaki M.A. ile birlikte olup, hamile bıraktığı ileri sürülen 28 yaşındaki Y.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kiraz'ın kırsal Örencik Mahallesi'nde yaşayan Ayaydın Ailesi'nin 13 yaşındaki kızı M.A., geçen 13 Mart akşamı rahatsızlandı. Ailesi tarafından Kiraz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan M.A.'nın 8 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Hastane polisi, M.A.'nın yaşının küçük olması nedeniyle durumu Kiraz İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirdi. Jandarmaya teslim edilen M.A., ifadesinde 28 yaşındaki Y.K.'nin kendisiyle birkaç kez birlikte olduğunu söyledi. Bunun üzerine küçük kıza cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen Y.K., Olgunlar Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alınıp, tutuklandı. M.A. ise Aile ve Sosyal Politikalar İzmir İl Müdürlüğü tarafından devlet koruması altına alındı.

Yabani neden konunun başında bir yanıp sönen bir simge var ..
Samimi bi şekilde soruyorum ben böyle bir konunun başlığını okumaktan
forumda bu haberin var olmasından bile rahatsız olabiliyorken
sen o simgeyi koyarak ..
bu utancı daha çok kişinin okuması kazanım mı senin için ?

Coolumsu bu yazdığın mesajın ırkçılık barındırdığını farketmiyorsun değil mi ..
Sanırım farketmiyosun ..

Baggins Neden ırkçılık barındırdığını düşündüğünü merak ettim?

Bu tarz olaylar çok üzücü, hiçbir şekilde kabul edilebilir değil
ancak bir İzmirli olarak, elbetteki İzmir'de böyle bir olay olması benim için daha üzücü..
İnsanlar yaşadıkları doğdukları büyüdükleri şehirleri severler..
Aynı kenti paylaştığım insanlara güvenmeyecek olmak senin için bir üzüntü kaynağı değil midir?

Bu neresi ırkçılıktır söyler misin?

Tiksiniyorum bu insanlardan, her gun taciz tecavuz haberlerini gorup de bela okumaktan baska bisey yapamamak cok uzucu.

Baggins Neden ırkçılık barındırdığını düşündüğünü merak ettim?

Bu tarz olaylar çok üzücü, hiçbir şekilde kabul edilebilir değil
ancak bir İzmirli olarak, elbetteki İzmir'de böyle bir olay olması benim için daha üzücü..
İnsanlar yaşadıkları doğdukları büyüdükleri şehirleri severler..
Aynı kenti paylaştığım insanlara güvenmeyecek olmak senin için bir üzüntü kaynağı değil midir?

Bu neresi ırkçılıktır söyler misin?

İzmirli yapmaz görüşü diğer şehir halklarının bunu yapabileceğini ifade etmektir.
Bunu açıklamak zorunda kalmak garip geliyor bana ..
ırkçılık sadece milletler, inançlar, ten rengi üzerinden olmak zorunda değil ki ..

onemli oldugu icin yanip sonuyor anliyore..

İzmirli yapmaz görüşü diğer şehir halklarının bunu yapabileceğini ifade etmektir.
Bunu açıklamak zorunda kalmak garip geliyor bana ..
ırkçılık sadece milletler, inançlar, ten rengi üzerinden olmak zorunda değil ki ..

Bak kötü niyetli değilsin ama, biraz realist olacaksın hayatta, yani gerçeklerden kopmayacaksın.
Ben de ırkçılığı sevmem. Sadece ırk eksenli de değil genel olarak.

İzmirli yapmaz zihniyetinde değilim.. Her insan bireydir..
Bunu senin anladığın gibi anlamak çok komik yani cevap vermeyeceğim bu dediğine, bir cümenin karşıt tersi, her zaman o cümle ile aynı anlama gelmez. Sadece şunu söyleyeyim.. Sen öyle anlamışsın, o da beni ilgilendirmez. Sen bunu bu kafada anladıysan, bu benim ırkçılık sorunum değil senin yanlış anlama sorunundur.

Her insan için çevre diye olgu vardır. Bu genel ahlak yasasını etkilemese de, yani bu tarz olaylar dünyanın her yerinde iğrenç kötüdür.
Burada onu tartışmıyoruz.. Bu tarz bir olay dünyanın neresinde yapılırsa yapılsın, asla doğru olmaz.

Ben de soruyorum o zaman? Dünya'nın her yerinde böyle olaylar oluyor, özel olarak en çok Türkiye'den paylaşmanız ırkçılığa girer mi acaba?
Peki Türkiye demek ırkçılığa girer mi? İçinde geçiyor Türk geçiyor ama başka insanlarda yaşıyor bu topraklarda?

Bunlara ırkçılık demek çok aşırı bir ütopik tavırdır. Hayatın gerçeklerinden uzak bir tavırdır.

Irkçılığı hiç sevmem, insanları bir tutmamayı da sevmem. Ancak, yaşadığı şehri sevmek ve aynı şehri paylaştığın insanlarının iyi olmasını istemek ırkçılık değildir..
Bu sadece iyi bir dilektir.. Çok ütopik düşünüyorsun..
Kendin gösteremeyeceğin tavırları başkasından bekleme..

Psikoloji ve sosyoloji diye bir bilim var. Her insan yakın çevresini sever..
Yaşadığı şehir, aile, yakın arkadaşlar..
Yakın çevresinden duyduğu kötü haberlerde onu daha çok üzer..
Bu çok insani bir duygu, senin de burada bu tavrı göstersen de, kötü değil yazdığın ama reel karşılığı yok, hayatında bunu uygulayabileceğine inanmıyorum.

Yani şu ülkede ırkçılıktan ben de hoşlanmasam da, şu bu ırkçılık diye suçlaya suçlaya, vatanımızı, insanımızı sevmeyi, iyi olmasını dilemeyi bile ırkçılık göreceksiniz.. Yanlış tavırlar bunlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri