13 Reasons Why

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
MV5BYTFmNzRlNWYtMmFmNi00ZTFiLWJhODgtOGM5ODQ5NTgxZWUwL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyMTExNDQ2MTI@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_.jpg

2007’de piyasaya çıkan aynı isimli Jay Asher romanından uyarlama olacak ve intihar eden Hannah Baker’ın hikayesini işleyecek. Maille bir öğrenciden diğerine geçecek şekilde talimatların gönderildiği kasetlerde Hannah, 13 neden göstererek akranları 12 kişinin ölümünde nasıl rol oynadığını ve neden canını aldığını açıklıyor.

13 bölümlük dizinin her bölümü heyecanlı ve merak içerisinde bıraktığı için günde bir kaç bölüm bile izleyebilirsiniz. Oyunculuklar ve hikayeyi işleme da gayet başarılı.

Film hakkında konuşulacak bir çok şey var. Bu aralar izlemek için bir şeyler lazım diyorsanız tavsiyemdir.

İyi Seyirler...

İkinci sezondan sonra izlemem demiştim, hatta devamı çıkacak diye üzülmüştüm. Bu dizi tek sezonluk olmalıydı.
3. sezonu da bugün bitirdim. 2. sezona göre güzeldi, lakin bazı bölümler ve replikler zorlama olmuş. Aynı yerde dönüp dolaşıyorsun.
4. Sezonu devam ettirebilmek için çabucak çözülebilecek açıklar bıraktılar. Tyler'ın oyunculuğuna bayıldım. Diğerleri idare ederdi.

3. Sezonun çıkacağından haberim yoktu. Öğrendiğim günden beri 6 sezon izledim. Türkiye’deki öğrenciler için çok bir şey ifade etmesede Amerika’da ki öğrenciler için durum böyle değil. Umarım buradaki öğrenciler için hep böyle bir şey ifade etmeyen bir dizi olarak kalabilir.

Bryce’a zaman zaman üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi. Clay ise bana hep şizofreni hastası bir öğrenci gibi geliyor. Diğer bölümlerde ekrana gelecek mi bilmiyorum ama Hannah’nın eksikliği hissediliyor. Birde zenci bir eleman vardı ilk 2 sezon, okul başkanlığına adaylığını koyan. O da görünmüyor.

hannah karakteri kendisiyle iki cilveleşen piç erkeğe hemen aşık olan ama kendisini ölesiye sevecek ama bunu söylemeye bile cesaret edemeyen erkeğin yüzüne bakmayan tam günümüz kız tipi.... sonu da çok manidar o yüzden, başka bir olay örgüsüyle anlatılamaz.....

Geri