129 No’lu Apartman

• Kullanıcı Rose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Doğa Üstü Olaylar
Konu sahibi son olarak 1209 gün önce görüldü
129 No’lu Apartman
İddiaya göre 2009 yılında meydana gelen olayda ODTÜ’de okuyan iki kız öğrenci, gece yarısı 01:00 sularında mumlarla bir takım satanist ayinler yaparlar. 129 no’lu apartmanın en üst katında kalan öğrenciler o gece dairelerinde gizemli bir şekilde ölürler. Apartman sakinlerine göre öldükleri gece şiddetli bir deprem olmuştur ve tüm apartmanda eşyalar sağa sola savrulup camlar kırılmıştır. Bu olay üzerine apartman anında terk edilir. Daha sonra ise içeri girme cesaretinde bulunanlar, tarif etmesi zor kokular duyduklarını ve camların kendi kendilerine kırıldığını gördüklerini söylerler.​

Alıntı

Biz de genç iken ayinlere katıldık fincanla Çin felan çağırmaya çalıştık .gelmedi kimse tabi ben olsam ben de gelmezdim

Odada neler döndüyse apartman deprem sanmış. Deprem değil o amcalar teyzeler, deprem değil shdjdjdj

Her ayinde bu olaylar olsa dünyada satanist kalmaz. Öte yandan bir kızın youtube kanalını takip ediyorum ve cidden yürek isteyen ritüeller mevcut. Şeytana da Efendimiz diyorlar...

Can sıkıntısı sonrası heyecan aramanın sonu. Doğa üstü ve gizemli olaylar her daim var olmuştur. Herkes inancına göre bunları farklı şeylere yormuştur.

Basima geldigi icin inaniyorum. Inanmayanlarin boyle bir deneyim yasamalarini dilerim inanmalari adina. Hani basimiza gelmeden inanmayiz ya.

Olay o kadar gerçek ki yanlizca apartman no biliniyor.

Can sıkıntısı sonrası heyecan aramanın sonu. Doğa üstü ve gizemli olaylar her daim var olmuştur. Herkes inancına göre bunları farklı şeylere yormuştur.

şeytan görse mabadıyla güler

şeytanın kime ihtiyacı var ya

Geri