112 saçmalığı!

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Geçen polislik bir durum oldu, 112 yi aradım polisi bağlayın dedim 4 tane soru sordu, sonra bekleyin dedi müzik dinletti polisi bağlayana kadar olay bitti.

Bu her şeyi 112 ye bağlama fikrini kim çıkartmış?

155 i arayınca daha mı hızlı geliyordu sanki. Polis boşları toplamaya gelir. Çay içerken rahatsız etmez sizi.

155 i arayınca daha mı hızlı geliyordu sanki. Polis boşları toplamaya gelir. Çay içerken rahatsız etmez sizi.

Ben bi keresinde 155 i aradım açmadılar. Rahat 12 kere çaldı kimse açmadı. Daha sonra tekrar aradım açtılar. Dedim yav siz niye telefona bakmıyorsuz diyo taşındık hatlarda henüz sıkıntı var o yüzden düşmemiştir. :)

Sorun 112de değil polisler gelmiyo.. Yılbaşı gecesi burada olay oldu 112yi aradım 5 dk geçmeden 4 ekip arabası geldi.
Sonrasında yıl içinde ayrı ayrı 2 kere daha aramak durumunda kaldım hiç gelmediler..

Haciabiler 112 gercekten sacma oldu.

Cunku guvenlik sektorunden ornek vericem.

Bir durum karsisinda jandarmaya baglanmak icin 15dk gecti ve baglayamadilar.

Herkes müzdarip.
Herzaman ki gibi yine çok faydalı bir konu açarak kanayan yaralara merhem oldum

Karagümrük Gebze taraftarı bir birine giriyor. Olay yerinde bulunan 2 polis otosu vın :)))

polisler böyle işte

Kendi adıma hiç sorun yaşamadım.

Yani 112 teoride güzel ama işleyişte berbat gibi görünüyor anlatılanlara göre.

Çağrı merkezi değil mi, koy herhangi bir operatörü bağlanan kişinin sorunu şikayeti yardım konusu ne ise öğren sonra ne gerekiyor polis, polis gönder.

Aradın 112’yi acil ambulans lazım dedin, tamam ambulans gönderiyorum dicek.

Yani kısaca aradın bana şunu gönder dedin, onlarda dıdısının dıdısına yönlendirme yapmadan direk çözüm bulacak.

Acaba amerikadaki 911 sistemi nasıl?
Onlar gibi yaptık ama icraati nasıl?

Geri