11 yıllık aktif forum hayatında kimseyi raporlamamış üye

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Eli rapor butonuna değmemiş üyedir.

Körpedir, muhtemelen güzeldir ve şuhtur.

:alkis:

Bu da kendini öve öve yere göğe sığdıramıyor.
Deli mi ne?

Özelliqlerimi kıskanan elini açıp dua etsin, o da istesin belqi verir.

Noqtha.

:s

Bence rapor tuşunun yerini bilmiyordur. 11 yıllık bir forum hayatı varsa pek körpe değildir.
Şuhtan ziyade şut olabilir. qelime şaqası.

Bana KAŞAR diyen zihniyetleri kınıyorum.

Raporladım umarım ceza alırsın.

Tşk.

317 yıllık forum kariyerimde galiba bir kere başka'yı raporladım. ceset fotosu paylaşmıştı???? şaka gibi.

İnşallah banlanırsın Mastor, iş yerinde güldüm senin yüzünden. Raporladım. Git burdan.

Tuzlim de kokma bari:D

Benim 10-11 yıl oldu. Şikayet butonu diye nefret ederdim ama burada gerekliliğini keşfettim, güzel bir butonmuş.

R A P O R L A N D I N I Z

Seni dış müminler şikayet etmiş

beni böyle şeylerle
şey yapmayın

raporlanan mesajlar bir havuza düşüyor, mesela adam sözlükte alıntı yapmış süper moderatör editörü etiketliyor ilgilenir misiniz diye. olm sen silsene işte yılda bi kere foruma giren mathilda nasıl silsin o mesajı. o nedenle rapor yapmayan üye candır. :cici:

"Adam pisliğin teki çıktı Rıza Baba"
(Üşenmedim aradım ve buldum. Üzgünüm kardeşim :( )
3B4723E7-9FBB-4F76-A8F4-66D995C64CF3.jpg

"Raporladıysam forumun bekası için raporladım."

-Mastor Yıldırım

Bunlar üye gambazcılığı değildir. Konu başlığı filan olması lazım. Hatırlamıyorum. :D

Ben her gün hepinizi raporluyorum. Siz zahmet etmeyin. Banlanırsanız da küsmeyin. Bu iş benim uzmanlığım. Rapor düğmesini bilmek bir marifet değil. Önemli olan, kullanmasınıda bileceksin. Bu iş marifet ve çok tecrübe ister. Bırakın işin uzmanı raporlasın. Siz elinizi bulamayın.

Ben sadece kendimi raporluyorum. Kimse raporlamayınca kötü hissediyorum,benim ne eksiğim var diyorum..... no pasaran bey saolsun ilgileniyor,beni banlayacağı günü bekliyorum skjdj.
Gerçi zamanında gameri bir kere raporlamıştım,haketmişti pek tabisi.
Başka yok.
Tşk.

Geri