11 yaşında rap şarkı yazabiliyordum şimdi yazamıyorum neden?

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Gençler o zamanlar rap defterim vardı.. Şarkılar yazardım konu farketmeksizin.. Mahale de bazen battle yapardık.. Bir ara rap grubumuz vardı Rap N Hard diye.. Sonra bazı anlaşmazlıklardan dolayı grup dağıldı hatta rap yarışmasına katılacaktık.. Dağıldıktan sonra grup üyeleri arasında dissleşmeler oldu.. O zamanlar güzeldi gerçekten.. Bazen bakkala gider, bakkal da doğaçlama rap yapardım.. Şimdi ise ilham perim gelmiyor.. Gelir mi tekrar? adsadsds

11 yaşında rap şarkı yazabiliyordum şimdi yazamıyorum neden?

artık daha kolay aslında, kolay diye yazamıyor olabilirsiniz…
melo melo yo melo melo
melo melo yo melo melo
melo melo yo melo melo
melloo melloooğğ
yiyom her gece poğaçaaağ
bu iştahın sonu nolacaaağ
shawty beni arayıp seç diyo
gucci mucci ya da bottegaaağğ

@Sirius konuya sjsj

artık daha kolay aslında, kolay diye yazamıyor olabilirsiniz…
melo melo yo melo melo
melo melo yo melo melo
melo melo yo melo melo
melloo melloooğğ
yiyom her gece poğaçaaağ
bu iştahın sonu nolacaaağ
shawty beni arayıp seç diyo
gucci mucci ya da bottegaaağğ

@Sirius konuya sjsj
Bu şey değil mi ya şu dansın müziği fkfk
Ayrıca bu etiketleme bana bildirim olarak niye gelmedi ya konuya girdim de gördüm :d

Bu şey değil mi ya şu dansın müziği fkfk
Ayrıca bu etiketleme bana bildirim olarak niye gelmedi ya konuya girdim de gördüm :d

shakira’yı klibimde oynatıcam, kamera arkasında pique’yi gömücez. şipsi yapıp gel sen de kız… rapimi seslendirirsin diye düşündüm etiketi düşürmeyen allah düşürmüyor kırıcı.

shakira’yı klibimde oynatıcam, kamera arkasında pique’yi gömücez. şipsi yapıp gel sen de kız… rapimi seslendirirsin diye düşündüm etiketi düşürmeyen allah düşürmüyor kırıcı.
Deneme seslendirmesi yapacaktım da bugün de rezil olmuyum otur oturduğun yerde siri dedim durdum :d

Rap sanki çok meziyet istiyor skljs

Elimde haşh gözümde yaşh çekiyorum yavaşh yavaşh nereye gidiyorsun arkadaşhh daha bitmedi ki bu savaşşhh
7 yaşımdayken yazmıştım

2019 da 11 yasinda miydin?
Öyleyse...
Aaaa canim...harika olmus

11 yasindan bu yana "rap şarkı" diye mi yazıyorsun haci? lyric'lerim yazmalısın.
Rap'ciler sözlerimden ziyade lyric'lerim diye bahseder şarkılarında.

BeLki sende Ceza gibi oLabilirsin Ilerki zamanlarda vazgecme denemekten

Geri