-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Binanın temeline döşenmiş patlayıcılarKulelerin üst kattan patlama ile aşağıya çöküş anına sebep olan nedir?
Bu konudaki iddiaları bilimsel kanıtlarla yok ettiler ve binaların enkazında hiçbir patlayıcı maddeye rastlanmadı. Videoda da açıkça görüldüğü üzere bina alt kısımdan değil, üst bölümden itibaren çöküyor. Patlayıcı söz konusu olsaydı en alt kattan itibaren çöküş gerçekleşirdi.Binanın temeline döşenmiş patlayıcılar
Zamanında araştırmıştım. Çarpanın uçak değil de bir çeşit roket olduğu iddiası var. Olaya tanık olan bir kadın çarpan şeyi ''küçük bir uçak'' olarak tanımlıyordu. Fotoğraflarına bakınca gerçekten de roketin tipi bir uçağı andırıyor. Belki de binayı delip geçen bir uçak değildir.Bu konudaki iddiaları bilimsel kanıtlarla yok ettiler ve binaların enkazında hiçbir patlayıcı maddeye rastlanmadı. Videoda da açıkça görüldüğü üzere bina alt kısımdan değil, üst bölümden itibaren çöküyor. Patlayıcı söz konusu olsaydı en alt kattan itibaren çöküş gerçekleşirdi.
Uçağın binaya çarpmasının sonucu dökülen yakıtın ve aşırı sıcaklığın kolonları patlattığı düşünülüyor, uzmanların görüşü bu yönde ancak bir yolcu uçağının, binanın bir tarafından girip diğer tarafından nasıl çıkabildiğini kimse açıklayamıyor çünkü yolcu uçaklarında bu kadar sağlam bir gövde mevcut değil.
Binanın yapım aşamasında, deprem ve yıkıma karşı kullanılan malzemelerin kalitesi, sağlamlığı da dikkate alınırsa bir uçak çarpması ile bu çöküşü açıklamak çok zor, kafa karıştıran çok fazla detay var.
Yolcuları ile kaçırılan uçaklar var. Dört tane uçak kaçırılmıştı ve ikisi kulelere çarptı, biri Pentagon'a düştü ve diğeri de Pensilvanya'da düşmüştü.Zamanında araştırmıştım. Çarpanın uçak değil de bir çeşit roket olduğu iddiası var. Olaya tanık olan bir kadın çarpan şeyi ''küçük bir uçak'' olarak tanımlıyordu. Fotoğraflarına bakınca gerçekten de roketin tipi bir uçağı andırıyor. Belki de binayı delip geçen bir uçak değildir.
Yolcuları ile kaçırılan uçaklar var. Dört tane uçak kaçırılmıştı ve ikisi kulelere çarptı, biri Pentagon'a düştü ve diğeri de Pensilvanya'da düşmüştü.
Eğer uçak değilse yolcuları ölen uçaklar nereye kayboldu? Enkazlarda bulunan karakutularda yolcuların panik anı ve sesleri kayıtlı. Karakutular sonradan getirilmiş ve başka bir uçağa ait olamaz.
Tek şüpheli durum uçakların kulelere çarpması ile o kulelerin yıkılmayacağı ancak yine de ne olduğunu mühendisler bile tam açıklayamıyor.
Görüntüleri yakınlaştırdıklarında uçak olduğu belli oluyor ve uçağın içine bomba yerleştirme ihtimalleri de yok ancak patlamanın gücünü arttıracak farklı bir kimyasal tepkime oluştuysa bilemiyorum.Yolcu listeleriyle ilgili de bir takım şaibeler olduğunu hatırlıyorum. Ayrıca uçakların hepsi kaybolmuyor ilk çarpan zaten saplanıp kalıyor ama ikincisi, şu binayı delip geçenin uçak olduğu tartışmalı.
Bunca yıl sonra bir şeyin netleşeceğini sanmam. Artık bu konuyu senden başka kafaya takan kimse kalmamıştır diye tahmin ediyorumGörüntüleri yakınlaştırdıklarında uçak olduğu belli oluyor ve uçağın içine bomba yerleştirme ihtimalleri de yok ancak patlamanın gücünü arttıracak farklı bir kimyasal tepkime oluştuysa bilemiyorum.
Sonuçta kimsenin aklına yatmayan detaylar var ve dilerim şüphe bırakmayacak şekilde bilimsel kanıtlarla netleşir.
Kafaya takmak değil, gizemli konulara duyulan merak ve severim böyle ilginç konuları.Bunca yıl sonra bir şeyin netleşeceğini sanmam. Artık bu konuyu senden başka kafaya takan kimse kalmamıştır diye tahmin ediyorumOlay yerini incelemek istersen uçağımı ödünç verebilirim benden bu kadar :d