104 yerinden bıçaklanan kadın..

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Uyuşturucu bağımlısı bir insanla aynı evde yaşamayı göze almak ve üstelik çocuk da var ayrıca bu ilk dayak da değilmiş ve öncekileri affetmiş. Koşullar ne olursa olsun, önceden atılan dayakları kabullenmenin bedelini az kalsın canı ile ödeyecekti.

Her kadının ekonomik özgürlüğü olmalı yoksa dayağa, işkenceye bile katlanmak zorunda kalabiliyorlar.

İzmir'de kan donduran vahşet! 104 yerinden bıçakladı

İzmir Buca’daki 29 Ağustos’ta, uyuşturucu madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Feyzi Duran (28) ile birlikte yaşadığı Aysel Perkgün (28) arasında iddiaya göre; kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Duran, 1 yaşındaki çocuğunun yanında Aysel Perkgün’ü dövüp başında içki şişesi kırdı. Ardından da banyoya kilitleyerek bıçakladı. Aysel Perkgün'ün çığlıklarını duyan komşuları, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

"Bana bunları yaşatan bu kişiye en büyük cezanın verilmesini istiyorum. Aynaya her baktığımda olanları tekrar tekrar yaşıyorum. Sırtımda, eskiden kalma hortum ve bıçak izleri var. İlk kez bıçaklanmadım ama ilk kez doğrandım."

Bi kadin ona yapilan siddeti hafife almiyacak. Cantasini alip gidecek. Yurdum erkekleri azmaninda ustune cikmiski dogru kelimeyi bulamiyorum. Nedir bu ruh hastaligi nedir bu siddet....

Geri