100 Kilonun üzerinde Olsanız ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Mide küçültme ameliyatı yaptırır mıydınız ?

Son düzenleme:
Kilo bir sağlık problemi, kilolu olmasına rağmen ısrarla yiyenleri anlamak da zor. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak insanları çok etkileyen bir şey.
İnsanlar yemezse çok güzel kilo verir, corona yakalandım ve on beş gün doğru düzgün bir şey yemedim dört kilo verdim, sonrasında geçen iki hafta da bir kilo daha verdim. Şimdi yeni yeni eski kiloma gelemeye başlıyorum.
Su içsem yarıyor diyenler yalan söylüyor, yiyorsunuz ondan yarıyor.
Kilolu olsam sağlıklı şekilde spor yaparak vermeye çalışırdım, olmuyorsa da ameliyat olurdum.

Bisey olmazdi spor yapardik 100kg lik kas yiginina cevirirdik

Mide kucultme ameliyati videosu izlemistim cok korkunctu kac kilo olursam olayim asla olmazdim heralde, yine de buyuk konusmamak gerekir

Seren Serengilin direkt midesini almışlar artık midesi yokmuş Sjsjsj

Seren Serengilin direkt midesini almışlar artık midesi yokmuş Sjsjsj
Mide ameliyati oldugundan beri dikkat edersen eski sagligina kavusamadi surekli hastalaniyor olumlerden dondu kactir yazik guzellik herseyin onune gecmemeli onemli olan saglik

• Beğen
Tepkiler: ne
Zühur edemedim şuan. Ameliyat hiç düşünmezdim keza ameliyatını olup tanıdığımız iki kişiyi kaybettik. Keza spor ve düzenli beslenme ile irade de yüksek tutulursa Adriana bile olursun. Kat kat yağlar olur sana kolestonlar…

Kat kay neydir yaa.:d

Son düzenleme:
Neye göre 100kg mesela? Alttaki abi de 109kg

6273578E-5DE6-41CD-A333-C534A055E337.jpeg

tartı değil, ayna daha önemli. kaldı ki 100kg eğer 1.40m boyunda değilseniz 6 ay içinde sağlık sorunu yoksa toparlanacak bir kilo ve deri sarkması bu kilolarda çok şanssız değilseniz olası değil.

Ya kilo kavramı hayatımın hiçbir döneminde sorun olmadı.(iştahliyimdir) Ne fazla olarak ne de eksik olarak.
Sporla özdesen bir hayatla birlikte kişisel metabolizma da çok önemli. Su içse yarayan var, deli gibi yese de ciddi bi diyet yapmadan sadece yürüyerek zayiflayan da.

mevcut kilom 78 ile 84 arasında sürekli gelir gider bazen 75 e düşüyorum, hiç gelmedim yüz kiloya.
Allah gostermesin

Geri