100 bebek bir odaya kapatılıp büyütülürse hangi dili konuşurlar?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Tez yazıcam da konu ile ilgili bir cevaplayalım

Türkçe konuşurlar dememiş kimse. Hiç mi dil bilmiyor sunuz mübarekler Sjsjsj

Yapay zeka robotların yaptığı gibi zamanla kendi aralarında bir dil geliştirirler.
İki yapay zeka robot bir ara kimsenin bilmediği kendi iletişim dilini geliştirmişti.

Yapay zeka robotların yaptığı gibi zamanla kendi aralarında bir dil geliştirirler.
İki yapay zeka robot bir ara kimsenin bilmediği kendi iletişim dilini geliştirmişti.
Nasıl bir dil acaba o

Nasıl bir dil acaba o
Kimse bilmediği için korkup imha ettiler zaten çünkü aralarında ne konuştukları anlaşılamadı.

Bebekler de düşündüklerini sembolleştirip kendi aralarında bir dil geliştireceklerdir.

• Beğen
Tepkiler: ne
Bi ürktüm ben şuan neden böyle oldu şimdi.

kürtçe konuşurlar. here-were
yalnış hatırlamıyorsam barış özcan'ın konuyla ilgili bir videosu vardı. herhangi bir dil geliştiremezler. nitekim dil genetik kodlarla aktarılan bir şey değil.

kürtçe konuşurlar. here-were
yalnış hatırlamıyorsam barış özcan'ın konuyla ilgili bir videosu vardı. herhangi bir dil geliştiremezler. nitekim dil genetik kodlarla aktarılan bir şey değil.

Geliştiremezler derken? Bir iletişim dili kullanacaklar fakat bizim bildiklerimize elbette hiç benzemeyecektir.

Sanki Lefty den iyi bilecek.
Rankına Filozof eklentisi olsun çok isterdim sevgili lefty en içten duygularımla söylüyorum :))

Sanki Lefty den iyi bilecek.
Rankına Filozof eklentisi olsun çok isterdim sevgili lefty en içten duygularımla söylüyorum :))

Filozof değilim ancak felsefeyi severim. @Psinoza ise benden daha ilgilidir felsefeye ancak bilimsel konularda zayıf tabii.:)

Filozof değilim ancak felsefeyi severim. @Psinoza ise benden daha ilgilidir felsefeye ancak bilimsel konularda zayıf tabii.:)
Ya o iki yazıyor 3 küsüyor kırılgan çıtkırıldımın tekisi o boşver. Ama seni başka Bi yerde daha okudum çok hoşuma gitti yazıların. Okudum derken ilk paragrafı okudum hepsini nasıl okuyayım Lefty? Sjssj

Geri