ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Tez yazıcam da konu ile ilgili bir cevaplayalım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nasıl bir dil acaba oYapay zeka robotların yaptığı gibi zamanla kendi aralarında bir dil geliştirirler.
İki yapay zeka robot bir ara kimsenin bilmediği kendi iletişim dilini geliştirmişti.
Kimse bilmediği için korkup imha ettiler zaten çünkü aralarında ne konuştukları anlaşılamadı.Nasıl bir dil acaba o
Bi ürktüm ben şuan neden böyle oldu şimdi.
Neden böyle yapıyorsun Lefty gece ben uyuyamıyorum yaBuradan okuyabilirsin.
![]()
'Yapay zeka' kendi dilini geliştirdi, Facebook bile korktu!
Facebook'un iki yapay zeka robotu, kendilerinden başka kimsenin anlamadığı bir dille konuşmaya başladı! Robotların bu dille ticaret yapabilmesi üzerine fişleri çekildi.www.gazeteduvar.com.tr
kürtçe konuşurlar. here-were
yalnış hatırlamıyorsam barış özcan'ın konuyla ilgili bir videosu vardı. herhangi bir dil geliştiremezler. nitekim dil genetik kodlarla aktarılan bir şey değil.
Sanki Lefty den iyi bilecek.
Rankına Filozof eklentisi olsun çok isterdim sevgili lefty en içten duygularımla söylüyorum)
Ya o iki yazıyor 3 küsüyor kırılgan çıtkırıldımın tekisi o boşver. Ama seni başka Bi yerde daha okudum çok hoşuma gitti yazıların. Okudum derken ilk paragrafı okudum hepsini nasıl okuyayım Lefty? SjssjFilozof değilim ancak felsefeyi severim. @Psinoza ise benden daha ilgilidir felsefeye ancak bilimsel konularda zayıf tabii.![]()