10 Kişilik işe..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rize'de Gençlik ve Spor Bakanlığı için açılan 10 kişilik temizlik işçi kadrosuna 12 bin 571 kişi başvurdu.
Gençlik ve Spor Bakanlığının ülke genelinde alacağı 3 bin 243 sürekli işçi kapsamında Rize’deki 60 kişilik iş başvurusuna 15 bin 641 kişi başvuruda bulunurken, 10 kişilik temizlik işi için 12 bin 571 başvuruda bulunuldu.

Şu durumda bir cemaate yada camiye takılmak daha avantajlı ..

Rize de tarım dışı fazla iş yok. O da en ağırından. Çay üretimi. Başka da hiç bir şey yok. Dağlar, dereler, tepeler, ormanlar, her yer çay. Evleri bahçesi bile çay.

Çay yok boh için derdi rahmetli Kemal Sunal

fotoğraf koyayım
içinizin yağları erisin

128579.jpg

Duyduk duyduk ana haberde, yorma kendini sen yabani skjdhs

bir de bunun temizlik işçiliği görevine tamah etmeyen vasıflı işsizleri var. ülkedeki işsizlik sorunu böyle daha iyi anlaşılıyor.

işi olanlar işine sıkı sıkı sarılsın bunlar kötü günlerimiz şimdi bizi daha kötü günler bekliyor.

yalnız başlık da Milliyet gazetesi haber başlığı gibi olmuş.

Rize yalnız çok güzel bir yer. Mutlaka gidilip görülmeli. Otellerinden fazla bir şey beklenmemeli. Hatta bulumayabilirsiniz. Denizinden de fazla bir şey beklemeyin, her yeri kaya ve taş. Manzarası bambaşka.

Kendim iş araken en az 100 yere başvurmuştum. Üç yerden cevap gelmişti. Başvurularım için teşekkür ettiler. Bir de beni arayıp bulan çıkmıştı. Bana bir ürün sattırmak istediler. Ürünü bir üstümden alıp, sonra kendi ekibimi kurup, onlara sattırıp, onların satışlarından pay alacağım ve bir kısmını üstüme vereceğim, o da kendi üstüne ve o da yine kendi üstüne pay verecekmiş. Derken, dedim bana eyvallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri