10 kilo vermişti: Demet Akalın son halini paylaştı

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Nisan ayında yaptırdığı operasyonun ardından 10 kilo veren Demet Akalın son halini takipçileriyle paylaşarak karın kaslarını sergiledi.

Şarkıcı Demet Akalın, birkaç hafta önce kısa sürede 10 kilo verdiğini açıklamıştı. Operasyon geçirdiğini söyleyen ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Zayıfladım herkes merak ediyor. Küçük bir operasyon yaptık. Bu işlerden korkuyordum ama bu sefer doktora güvendim. 10 küsur kilo gitti."

"HEDEFİM 10 SENE ÖNCEKİ KIYAFETLERE GİREBİLMEK"

Liposuction yöntemiyle yağlarından kurtulan Akalın, "Doktorum 6 kilo yağ aldı. Şimdiye dek 10 kilo verdim, daha da vereceğim. Diyet de yapıyorum. Hedefim 10 sene önceki kıyafetlere girebilmek" demişti.

Yıllar önceki formuna kavuşan Demet Akalın, fit görüntüsünü gözler önüne serdi. Ayna karşısına geçip poz veren şarkıcı, karın kaslarını gösterdi.

Kaynak

a1GU27n9zEGL8T1OXFEO4w.jpg

Yağ aldırma operasyonun riskleri var ve normal kilosunun, belli bir oranda üstünde olmayan kişilere uygulanmaması gerekiyor.

Yaş ilerledikçe 10 yıl öncesi kadar zayıf görünmek çok da mantıklı olmayabilir çünkü yaşa bağlı cilt yapısı değişiyor, kilo azaldıkça kırışıklık oranının belirginliği de artacaktır.

Şu barmağındaki yüzüğü hediye etse de biz de yağlarımızı aldırsak, lisotakşın efendime diyeyim setısfekşınlar yaptırsak keşge :(
2 ayda aldığım 10 kiloyu 2 asırdır vermeye çalışmıyorum ya. Yalan söylemiyim şimdi. Hiç umrumda değil. Bugün ikizlerim yükseliyor sanırım çok ayarsızım cncncnvmcndbrlfl

BeyaZ ekmegi hayatindan cikar
Asitli sekerli icecekler tuketme
Gunluk sporunu eksik etme
1 ayda 10 kilo verebilirsiniz zaten

Bazı mağazaları dolaşırken satılan ürünleri görünce hayret ediyorum ancak anlaşılan o ki alıcısı var.

Geri