10 İL 10 Sevgili Analizi

Konu sahibi son olarak 1280 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diğer illeri sormadım olmayanlar en yakın illeri mi seçiyor dedim, azıcık mizah anlayışınız olsun da bizi uğratırmayın açıklama yapmakla

konunu çok ciddiye aldığımdan değil yani, %90'ı gibi saçma bir konu işte ama eğlenceli okuması

aynı şey işte mizh anlyışmı sorglmkda sana düşmz. koly glsn

e anlamıyon sonra laf sokmaya çalışıyon olmuyo :) sana daa

Aleyna iyi ki yakın arkadaş değiliz, bana mesaj yazsan 2 saat düşünürüm bu kız acaba ne yazmış diye :(

sana söz hakkı doğmamıştı zaten sen kendin atladın, habere yorum yaptım sana değil

cevap verilecek bir soru değildi işte senin anlayamadığın bu, şakalı soru yani anladın?

cevap verilecek bir soru değildi işte senin anlayamadığın bu, şakalı soru yani anladın?

her yazılanı dkkte alıyorm yormlra önm veryorm işte sennde anlayamdgn bu. foruma ilk geldgm günlrde de bu şeklde sataşırcsına yormlrda bulundun bu 2. olyo. algıyı deiştr artk

ne zaman sataştım la? bu alınganlığınız beni öldürecek
aksi gibi bi de genel olarak komik bulurum karikatürleri falan, sataştığımı hiç hatırlamıyorum, senin kuruntun bence

ne zaman sataştım la? bu alınganlığınız beni öldürecek
aksi gibi bi de genel olarak komik bulurum karikatürleri falan, sataştığımı hiç hatırlamıyorum, senin kuruntun bence

foruma gldğmin ilk haftsı ya da 2. hftsı bn htrlyorm. alındgmdan deil gerksiz satşmalr 2. kez olnca ifade edeym dedm. beğndklrn içnde eyw

Adanalı sevgiliden olabildiğince uzak durun; ama mükemmel bir dostlukları vardır. Öz abiniz bile sizi o kadar koruyup kollamaz. :p

ADANA bi tespit ancak bu kadar doğru olur xd
ve BURSA diyorum :D

10 puan alacak il olan Samsunu yazsalardı diğerleri sönük kalacaktı. O yüzden normaldir Samsun erkeğini yazamamaları. Nede olsa gördükleri an dilleri tutuluyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri