Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yorumların hemen hemen hepsi fazlasıyla basit ve fazla cahilce yazılmış.Şaşırdım açıkçası bu kadar saçma yorumları bir konu içinde yazmak nasıl olmuş.
7 kardeşiz sağlıklı ve yaşayan.Vefat edenler olmasaydı 10 kardeş bile olabilirdik.
Doğuran anneme gelince birçok gence taş çıkaracak sağlığa sahip. Şuan ki şartlarda elbette doğurmak ve sorumluluk almak zordur. Geçmişten bahsediyoruz ve bilip bilmeden yorum yapabiliyoruz.
O kadar cok dogurmasaydilar belki sizlerden bir kaci nefes alip mal mal yorumlar yapmazdi yahu..
Kàrda kalirdi tabiat ana (:
Gunumuzde sevgililik doneminde 15 kere.iliskiye girip 3 bebek dusurmekle bitiyor /:
Bilmem anlatabildimmi yahu
RTE'nin sevdiği kadın türü.
Benim babam da on kardeş, annem de öyle keza.
Şu dönemde on çocuk yapmak sorumluluk ister. Sırf tek gecelik zevk ürünü çocuk yapmayın. O çocuğa gelecek sağlamak, ihtiyaçlarını karşılayabilmek çok önemli. Yoksa hep boynu bükük kalır.
Benim annem de 45'inde doğurdu, çok şükür sağlığı da gayet yerinde. Belli aralıklarla kadınların doğum yapması kadın bünyesi için sağlıklı diye okumuştum.