10 Çocuk Doğuran Kadın

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Nefes almadan doğurmuş resmen ve daha çok doğuda olan bir şey. :T:

ceketını atsa hamıle kalmıs la

Eski toprak kadinlarimiz hem dogurur, hem bakar. Benim buyuk nine'min 20 cocugu olacakti, 10'u yasiyor. Digerleri ise bebek iken vefat etmis.

Benimde helal olsun dedigim durumdur, hakikatten helal olsun.

Oda istememistir.Is isten gecmistir yapacak bir seyi yoktur.

Az sevisip sonuca ulasan demekki

"et giren yere dert girmez" sözünü amuca yanlış anlamıştır. Çocuklarının isimlerini hatırlıyorsa iyi

Yorumların hemen hemen hepsi fazlasıyla basit ve fazla cahilce yazılmış.Şaşırdım açıkçası bu kadar saçma yorumları bir konu içinde yazmak nasıl olmuş.

7 kardeşiz sağlıklı ve yaşayan.Vefat edenler olmasaydı 10 kardeş bile olabilirdik.
Doğuran anneme gelince birçok gence taş çıkaracak sağlığa sahip. Şuan ki şartlarda elbette doğurmak ve sorumluluk almak zordur. Geçmişten bahsediyoruz ve bilip bilmeden yorum yapabiliyoruz.

Neyse.

O kadar cok dogurmasaydilar belki sizlerden bir kaci nefes alip mal mal yorumlar yapmazdi yahu..
Kàrda kalirdi tabiat ana (:
Gunumuzde sevgililik doneminde 15 kere.iliskiye girip 3 bebek dusurmekle bitiyor /:
Bilmem anlatabildimmi yahu

RTE'nin sevdiği kadın türü.
Benim babam da on kardeş, annem de öyle keza.
Şu dönemde on çocuk yapmak sorumluluk ister. Sırf tek gecelik zevk ürünü çocuk yapmayın. O çocuğa gelecek sağlamak, ihtiyaçlarını karşılayabilmek çok önemli. Yoksa hep boynu bükük kalır.

Benim annem de 45'inde doğurdu, çok şükür sağlığı da gayet yerinde. Belli aralıklarla kadınların doğum yapması kadın bünyesi için sağlıklı diye okumuştum.

Bu 10 çocuk doğurma durumları genellikle güney anadolu bölgelerinde daha sık görüğlen bir durum

Ailesinin maaşının kaç katı masraf yapıcaklardır:D

arkadaaim 10 kardes cok kiskaniyorum kocaman bir aile..coguda okumus insanlar "bu zamanlar" bazen bahane is insanda biter

ben sahsen 10 cocuk dusunmuyorum

ikiz yeterli :p

Otomatik kolu takılı kalmış olabilir :)

Annem 9,Teyzem 10 çocuk doğurmuştur.
Annem ki, doktor yüzü görmeyen sağlıklı bir kadındır.

Ancak bu zaman bayanları için, haklısınız.
3 çocuk doğuramıyor,doğuranda bakamıyor maalesef.

Geri