1 Yıldır Hiç Almadığı Tüylerini Instagram'da Sergiliyor

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Instagram yıldızı, 1 yıl önce bacaklarını ve koltuk altı kullarını almayı bıraktı. Nedenleri bir videoyla açıklayan genç kadın herkesi aynı şeyi yapmaya davet etti.

1-yildir-hic-almadigi-tuylerini-instagram-da-688757_4552_1_b.jpg

2016 yıllarının başlarında bacak ve koltukaltı kıllarını almayı bırakan fitness bloggerı Morgan Mikenas, online bir videoyla bu radikal kararının nedenlerini anlattı.

Instagram'da özgürce kıllarını sergileyen kadın, takipçilerine vücutlarından utanmamaları mesajını veriyor.

1-yildir-hic-almadigi-tuylerini-instagram-da-688757_6882_3_b.jpg

Genç kadın YouTube videosunda doğal güzelliği desteklediği için tıraş olmayı bıraktığını söyledi ve herkesi aynı şeyi yapmaya davet etti. 12 dakikalık videoda koltukaltı kıllarını göstermeyi de ihmal etmedi.

1-yildir-hic-almadigi-tuylerini-instagram-da-688757_2970_4_b.jpg

Morgan, "İlk sebebi çok fazla zaman almasıydı. Uzatmaya başladıktan bir süre sonra çok yumuşak hissettirdiğini ve harika bir şey olduğunu düşündüm. Kimse vücudundan utanmasın. Doğanın vücudumuza koyduğu bir şeyden neden kurtulmaya çalışıyoruz ki! Belli ki bunun olması gerekiyor." diye açıkladı.

Morgan, uzun kıllarıyla daha seksi hissettiğini ve erkek arkadaşının da onu böyle güzel bulduğunu belirtiyor.

1-yildir-hic-almadigi-tuylerini-instagram-da-688757_68_7_b.jpg

sondakika

Konuya girmemle çıkmam bir oldu. sonra derin bir nefes alarak cesaretimi toplayıp bu yorumu yazdım.
Sakal traşı olmayı ihmal etmemiş ama

Bu haberi daha önceden hatırlıyorum sanki. Herkesin kendi tercihi tabi de hem doğallıktan yanayım demiş hem de ilk sebebi fazla zaman almasıydı demiş. Vücutlarınızdan utanmayın mesajına da ayrıca güldüm. Bu kıllar vücudun bir uzvu mu ki utanmayalım. Herşeyi geçtim kendini şu şekilde daha seksi hissetmek nedir arkadaş? Fenomen olacağım diye rezil olmuş bence. Temizliğin gözünü seveyim. Allah bilir yemek yerken çorbanın içinde kıl çıksa iğrenir ama gider instagramda kıllarını sergiler. Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığına güzel bir örnek teşkil etmiş.

:gamer: :gamer: :gamer: :gamer: :gamer: :gamer: :gamer: :gamer: :gamer: :gamer::gamer: :gamer::gamer: :gamer::gamer: :gamer: :gamer: :gamer::gamer: :gamer::gamer: :gamer::gamer: :gamer:

O nasıl bacak, yeminle benim bacaklardan daha fazla kılı var . :S

Hee bizde hiç çıkmıyo zaten sanalım, ulan nedir bu cahilliğim.s

Kirli sakal yakışır mıymış aceba, merak ettim şimdi :nopsrn:

Hiç canım
eskiden jilet mi vardı ağda mi vardı lazer mi vardı

:gamer:

ulen :gamer:

yani tabi tercih falan da :gamer: yok devam edemeyeceğim
yapma güzel kardeşim gözünü seveyim, kaşını falan almışsın.
Bir de ya koltuk altını şey yapmış ya :gamer:

Doğallıkla ilgisi yok, lütfen. Zamanla ilgiliyse pratik yöntemleri tercih edebilir insan. Dikkat çekmekse amaç evet başarılı.

Igrenc

Onu oyle sevende igrenc.

Kadin dedigin purussuz olur.

o bacakla kime seksi görünüyor yağğ böğhh seksilik kavramını yanlış anlamışta olabilir :d
lazer uygulatsaydı ağda da yorulmuşsa. Plajda falan napıyor acaba.
Cidden hemcinsimi savunmayı çok isterdim. gel de şimdi beylere hak verme,
temizliğin gözünü seviyim. slkdkdsl

Geri