1 Saatte Zayıflamazsanız Yüzüme Tükürün

Konu sahibi son olarak 649 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gürkan ayrı bi dünyanın başka boyuttaki insanı zaten al onu al götür :haha:

Gelir mi bilmem de, nereye gitsek :D
icon_good.gif

Alıntı:
Fabien.! Nickli Üyeden Alıntı
o değil de ben @Sonya ya acıyorum bi gün bişey olucak bu kıza yanlış kişilerle arkadaslık yapıyo:D

o korkular şimdi benide aldı Fabien bu kız git gide canavarlaşıyor,napsak netsek biz bu kıza?:dusun: git gide sadistleşiyor can sıkıntısı olabilir mi sayın psykoloğum,? bi öneri yap bari?:D şimdi dersin "kelin merhemi olsa kendi başına sürer "dedin dimi duydum Fabien?:D:D

Alıntı:
o değil de ben @Sonya ya acıyorum bi gün bişey olucak bu kıza yanlış kişilerle arkadaslık yapıyo:D

o korkular şimdi benide aldı Fabien bu kız git gide canavarlaşıyor,napsak netsek biz bu kıza?:dusun: git gide sadistleşiyor can sıkıntısı olabilir mi sayın psykoloğum,? bi öneri yap bari?:D şimdi dersin "kelin merhemi olsa kendi başına sürer "dedin dimi duydum Fabien?:D:D

kanka konu içinde benim tipimie açıklık getirirmisin beni obez sananlar oldu adını sarfetmek istemediğim bi arkidiş yüzünden :hah:

Alıntı:

sadece tek bişey söylemek istiyorum ben sana sen iyi bı ınsansın nolur yol yakınken dön :D

ayrıca CastieL paşam harcama tükürüklerını sen :D
ve yıne ayrıca Binbirinsan madem öyle al ugras bununla sen benden gübah gitti.p

sadece tek bişey söylemek istiyorum ben sana sen iyi bı ınsansın nolur yol yakınken dön :D

ayrıca @CastieL paşam harcama tükürüklerını sen :D
ve yıne ayrıca @Binbirinsan madem öyle al ugras bununla sen benden gübah gitti.p
bukadar ayrıcalıkların arkasında var bi ayrıcalığı diye düşünerekten sözünü dinlicem sayın psikoloğum,ve daha çok senin o ayrıcalarına takılmadan ben bu konudan kendimi men etsem diyorum da yetmiyor ki,başımızın belası etiketleyip duruyor bizi:D

bukadar ayrıcalıkların arkasında var bi ayrıcalığı diye düşünerekten sözünü dinlicem sayın psikoloğum,ve daha çok senin o ayrıcalarına takılmadan ben bu konudan kendimi men etsem diyorum da yetmiyor ki,başımızın belası etiketleyip duruyor bizi:D

Defolun la artık kankam Binbirinsan :haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri