İnterlude
Üye
gürkan ayrı bi dünyanın başka boyuttaki insanı zaten al onu al götür :haha:
Gelir mi bilmem de, nereye gitsek
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gelir mi bilmem de, nereye gitsek![]()
![]()
O değil de kurabiye isteyen var mı![]()
O değil de kurabiye isteyen var mı![]()
Alıntı:
Fabien.! Nickli Üyeden Alıntı![]()
o değil de ben @Sonya ya acıyorum bi gün bişey olucak bu kıza yanlış kişilerle arkadaslık yapıyo
o korkular şimdi benide aldı Fabien bu kız git gide canavarlaşıyor,napsak netsek biz bu kıza?:dusun: git gide sadistleşiyor can sıkıntısı olabilir mi sayın psykoloğum,? bi öneri yap bari?şimdi dersin "kelin merhemi olsa kendi başına sürer "dedin dimi duydum Fabien?
![]()
sadece tek bişey söylemek istiyorum ben sana sen iyi bı ınsansın nolur yol yakınken dönAlıntı:
Fabien.! Nickli Üyeden Alıntı![]()
o değil de ben @Sonya ya acıyorum bi gün bişey olucak bu kıza yanlış kişilerle arkadaslık yapıyo
o korkular şimdi benide aldı Fabien bu kız git gide canavarlaşıyor,napsak netsek biz bu kıza?:dusun: git gide sadistleşiyor can sıkıntısı olabilir mi sayın psykoloğum,? bi öneri yap bari?şimdi dersin "kelin merhemi olsa kendi başına sürer "dedin dimi duydum Fabien?
![]()
Gel ben sana kurabiye verem gidem buralardan @Binbirinsan
sadece tek bişey söylemek istiyorum ben sana sen iyi bı ınsansın nolur yol yakınken dön
ayrıca CastieL paşam harcama tükürüklerını sen
ve yıne ayrıca Binbirinsan madem öyle al ugras bununla sen benden gübah gitti.p
sadece tek bişey söylemek istiyorum ben sana sen iyi bı ınsansın nolur yol yakınken dön
ayrıca @CastieL paşam harcama tükürüklerını sen
ve yıne ayrıca @Binbirinsan madem öyle al ugras bununla sen benden gübah gitti.p
cıx kutsal suya eş değer tükürüm var![]()
bukadar ayrıcalıkların arkasında var bi ayrıcalığı diye düşünerekten sözünü dinlicem sayın psikoloğum,ve daha çok senin o ayrıcalarına takılmadan ben bu konudan kendimi men etsem diyorum da yetmiyor ki,başımızın belası etiketleyip duruyor bizi
ayrıca @CastieL paşam harcama tükürüklerını sen
ve yıne ayrıca @Binbirinsan madem öyle al ugras bununla sen benden gübah gitti.p
beni almaya ne kadar heveslisin sen :haha:
daha gençsin kı yazık :haha:
bukadar ayrıcalıkların arkasında var bi ayrıcalığı diye düşünerekten sözünü dinlicem sayın psikoloğum,ve daha çok senin o ayrıcalarına takılmadan ben bu konudan kendimi men etsem diyorum da yetmiyor ki,başımızın belası etiketleyip duruyor bizi![]()
Defolun la artık kankam @Binbirinsan :haha:
Herkese bi :hih: diyoruz o halde:zuha:
bencede hadi gidek kanka :haha: