1 nisan twitter geyikleri - twitter 1 nisan şakaları - 1 nisan sosyal medya

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sevgilisine 1 Nisan şakası yapmak için 'ayrılıyoruz' diye mesaj atan ve 'ok tamam bye' cevabını alan adam. kekeleyerek can verdi .

İğrençli 1 Nisan şakası yapanım bile yok. Yalnızlığın dibi diye bir yer varsa, oradayım şu an.

1 nisan pazartesi sendromuna denk geldiğine göre, evren bile bizle dalga geçiyor demektir.

şirkette hangi denyo iğrenç bir 1 nisan şakası yapabilir,düşünmece .s.s

O kadar yanlızımki 1 nisan ugruna salak şakalar yapıcak arkadaşa bile razıyım.

Bugün okulda "Sana aşığım" dedikten sonra "1 Nisan " diyen kadar Şerefsiz İnsan olmayacak!!

bugün 1 nisan ve kimse bana şaka yapmadı bu büyüdük demek oluyor sanırım.

1 Nisan Endülüs Müslümanlarının Haçlı Orduları tarafından acımasızca kandırılarak şehit edildiği gündür. Unutmayın unutturmayın

Hala 1 Nisan şakası yapan insanlar.. Ne biliyim üzülüyorum ... ....

1 Nisan şakası adı altında o öldü,bu öldü diye haber yapanların ciddi ciddi ruh sağlıklarını gözden geçirmelerinde fayda var

Hadi hadi biriniz söyleyin, bugüne kadar yaşadıgım hayat Nisan 1 şakaydı degil mi? Yarın hakettiğim güzelliklere başlıyorum di mi??

Tamam anladık 1 nisan pazartesi gününe denk geldiği icin şaka gibi bi gün evet bu evrenin bize mesajı anladık.

Yıl olmuş 2013 hala 1 nisan şakası yapmaya çalışanlar var lan kendin şaka gibisin zaten neyin peşindesin?

HOCAM ARKADAŞ 1 NİSAN ESPİRİSİ YAPTI TUVALETE GÖTÜREBİLİR MİYİZ ??

Bugün 1 Nisan, geçen yıl bu gün ösym bize çok güzel bir şaka yapmıştı, halen etkisindeyiz.

Google Burun 1 Nisan şakasıymış. Yedim ve de yedirdim. güzel bir fenkşuyi oldu teşekkürler.

1 Nisan, 1 Nisan olalı böyle şakalar görmedi.

Google'in 1 Nisan sakasina yolda anira anira guldum. Resmen "VOOOKOHHH ALLAH KAHRETSİN HAHDJAHA" oldum. Ama gecti iyiyim.

Şaka gibi bir gün, Bugün 1 Nisan ya hani

Hoca galiba 1 nisan şakası filan yaptı. Bu sorular bizim sorulara hiç benzemiyor

1 nisan şakasına maruz kaldım bu nasıl bir şaka arkadas heycandan altıma işiyodum az daha

Aklınca 1 nisan şakası yapmaya çalışanlar kadar , gereksiz bazıları

1 Nisan şakası yapmayan kaliteli bir arkadaş çevresine sahibim. Yazık size

1 Nisan'a gerek yok zaten hayatimda saka gibi insanlar var

Etrafta bukadar cok saka gbi insan varken bize hergun 1 nisan bence

Öyle ki haber siteleri bile Google Burun'u teknolojinin geldiği son nokta olarak okuyucularına sundu ki... Aman diyim... 1 Nisan hocam...

Liseye gidiyoruz hala 1nisan şakası yapanlar var. Hayır var yani banada yaptılarda ondan hm -__-

Sevgilime 1 nisan sakasi yapicaktim sonra sevgilimin olmadini hatirladim

Şakayla devlet düşürüldüğüne inanmak, 1 Nisan şakalarından bile saçma.

Bugün 1 Nisan Şakaları yapmayanlar olarak çok tatlıyız.

Herkes 1 nisan 1 nisan diye tuttururken tepkim

BGwu2RcCEAI7jlR.jpg

Bugün 1 Nisan ,Yarın 2 Nisan, Öbür gün 3 nisan, Daha öbür gün 4 nisan... neyse bugünkü saçmalama süremin sonuna geldim, iyi günler dilerim

1 nisan 1 nisana gel beraber mal mal şakalar yapalım demiş.

"Hem pazartesi hem Ay başı hem 1 nisan ulan oldu olacak kıyamette kopsun tam olsun."

"senden ayrılıyorum" diye 1 nisan şakası yapan sevgiliyi, gerçekten terk edin. bunu hak ediyor. yapın bence.

1 nisan zaten pazartesiye denk gelmiş,başka şaka yapmayın ..

Ozkan Ugur 1 nisan sakasi cikti gibi cok sukur.Bagisiklik sistemi sorunu var aciklamasi geldi. Kanser degilmis yani....

Pastanede 3 tane herif beni kesiyo. Bu şakaysa böyle 1 Nisan'ın Allah belasını versin.

1 Nisan şakası yapanlar itina ile dövülür.

1 Nisan'ın pazartesi olması, evrenin bize yaptığı en büyük şakalardan biri. Hiç komik değil gerçekten. Şaka da değil ya basbaya pazartesi

1 Nisan'a gerek yok. İnsanların çoğu şaka gibi zaten.

farkettim de kimse 1 nisan şakası yapmadı

Annemi dün arayıp kursa gidicem yoksa hazırlıkta toslicam diyorum ay ilahi kızım 1 nisan bugün ahsjdnslslf diyor. ULAN KALICAZ DİYOZ BE!

Dün bana 'özledim' diye attığın mesaj 1 Nisan şakasıydı biliyorum. Ama seni ben g... ettim sanırsam

1 Nisan'da şakalanmadım,bu bir şaka olmalı!!

Sigorta şirketim olsa 1 nisan'da olan ölüm ve kazaları karşılamazdım.

1 Nisan şakası değil gerçek: Dalha Kaya evinde prostat ve diyabet ilacı bulunduğu için 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor.

Oğlum olursa onu 1 nisan'da sünnet ettiricemki dünyada görebileceği en büyük şakayı benden görmüş olsun

Kimileri için 1 nisan şakaları daha önemli!!! Oysa Bugün 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü #OtizmiFarketYasamiPaylas önemi yok değilmi!

Beyaz Saray'da Obama'nın yerine çocuk başkan geçti

BG1fSQiCIAI5iBH.jpg

1 Nisan şakalarından sonra bir de şu Galatasaray'ın Madrid şakaları günleri gelip geçsede dengesiz şakalardan kurtulsak.

Eğer sevgilim 1nisan şakası diye ayrılalım falan deseydi.Canım iliskimizin sana ayrılan bölümünün sonu geldik der şakasını gerçeklestirirdim

1 Nisan şakası yapmak için, saklanıp birazdan ortaya çıkacak olan takipçilerime şimdiden SÖBE diorum...çıkın bakiim ordan gördüm sizi

Bazı insanlar 1 nisan şakası gibi / Gülüp geçmek lazım.[Serkan Özel]

İki sevgili feysbukta "ilişki durumunu yok" yapıp "Şaka şaka 1 nisan" yazmış. Ulan şaka kısmını görene kadar korkudan altıma sıçtım ya

Tayyip Erdoğan 1 nisan şakası olarak istifa ettiğini yazsa sanırım bi kaç milyon kişi sevinçten bayılır. Şaka dediğinde ise ölür.

Şu 1 Nisan şakaları yüzünden bugün en az 50 ölü veririz.

Sanayiden Balatacı Behçet abi, kayınçosuna 1 Nisan şakası yapıp arabasının balatalarını sökmüştü. Her sene gideriz merhumun mezarına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri