1 man 1 jar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Büyük bir soğuk kanlılık göstergesi ve acı yoksunu bir birey. İnternetin karanlık yüzünün doğruluğunu kanıtlar niteliktedir. "şu kavanozu açarmısın" sorusuna izledikten sonra "HAYIRRRRRR İSTEMEMMMM AÇMAMMMMM" diye bağırarak yanıt verirsiniz. İzleyeni ağlatır. Tam olarak şöyle bir moda sokar.
https://www.youtube.com/watch?v=ISs1T4lQspg

Pandora hiç açılmayacaktı.

neyse tasvirini gördüm acıklamanın benim için kafidir. daha derinine ulaşmak istemiyorum olayın

Iğrenç. Two girls a cup videosundan daha kötü. 1 guy 1 screwdriver kadar olamaz ama...
Ne iğrenç şeyler izlemişim ben neden...

Aze hanım 2g1c videoları gibi videolar cidden cok fazla talep gormekte "scat extrem". Ozellikle brezilya ve almanya da. Screwdriver amator bir basarisizlik, bunu pimas boru ile yapanlar var. Yani rekoru kirildi. Normal de albert fish yapardi boyle seyleri.

Biggie keske hafizami silebilme olanagim olsaydi. Ancak dunya boyle bir yer. Herkes "srpski film" ne kadar igrenc bir film der. Ya da "the human centipede" ya da "august underground mordum" ancak bunların hepsi gercek hayatta haberler de ya da dunyada yasanan kotuluklerin sinemaya uyarlanmis hali. Yani biraz yukar da climax guzel bir ornek vermis
Pandoranin icinde de bir tek umut cikmayi basaramamis.

Neden aramızdan cd yi yakalatanin sen olduğunu biraz daha anlamaya başlıyorum reyiz, saygılar.

Ciddi anlamda ne izlediklerini bilmek istemezsiniz, eğer hassas bir mideniz yoksa tabi ki.

Bunun yanından geçecek düzeyde olmasa bile bazı igrencliklerin olduğu jackass vardı. Oturur manyak gibi obez adamı strece sarıp bardağa akittiklari terini içen adamların videolarını izlerdik. Ne manyak ergenlik gecirmisiz

Aze hanım 2g1c videoları gibi videolar cidden cok fazla talep gormekte "scat extrem". Ozellikle brezilya ve almanya da. Screwdriver amator bir basarisizlik, bunu pimas boru ile yapanlar var. Yani rekoru kirildi. Normal de albert fish yapardi boyle seyleri.

Anlamış gibi kafamı sallıyorum şuan...

Doğru diyorsun. Kufur etsen daha az etkilenirdim lol. Ben öyle pislik iğrenç şeyler bilir ve izlemisimdir ki benden başkasının bilmesine imkan yok.

Kendini o konu da yanliz hissetme yoneticim. Biz de deep web`in bagrindan koptuk geldik. Beni anlayan bir yonetici bulmanin sevincinden soyledim.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Geri